Teade

Collapse
No announcement yet.

Vajan abi Playstation 2 laseri teemal

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Proovi laserit piiritusega puhastada.Mul makil on täpselt sama jama et ui ei loe välija siis kiirendab hirmsasti.Puhastasin piiritusega ja hakkas tööle.
    * * *

Comment

Originally posted by raadiolamp@Jul 29 2005, 11:39
      Proovi laserit piiritusega puhastada.Mul makil on täpselt sama jama et ui ei loe välija siis kiirendab hirmsasti.Puhastasin piiritusega ja hakkas tööle.
      olen igasugu asjadega puhastand aga proovida ju võib...tänud

Comment

nii... teema lahenes lõpuks. Peale pikka otsimist leidsin Tartust inimese kes Playstation-eid parandab. Viisin ära ja järgmine õhtu käes. Kõik ok aga mõnda mängu ei taha hästi jooksutada. Videod hüppavad jne. Hel. tagasi... remondimees ütles et too aga tagasi ja kordus sama päevane ootus. Alguses paigaldatud mudelile vastava laseriga asi millegi pärast siis ei toiminud(r-tüüpi laser). Nüüd on teist tüüpi laser sees(mida mulle väideti et ei saa teha) ja toimib kui kullatükk

...ja kuus kuud garantiid kah

Comment

kui saladus pole,siis palju laser maksis?

Comment

800.-

Comment

Äratan vana teema taas ellu.
              Probleem siis samuti PS2. Nimelt keeldub mäng igasugusest koostööst ennem kui on saanud ca 20 minutit lihtsalt töötada soojeneda. Selle aja sees ei võta ühtegi plaati omaks vaid näitab ainult, et sisestatud plaat ei sobi. Paljudel lehtedel soovitab muuta laseri õlga miskist hammasrattast ja seda olen teinud, tulemusteta. Aga kuna ta tahab algul paarkend minutit niisama vahtida, annab see põhjust arvata, et laseri õla muutmises vast asi polegi. Ons kellegil kogemusi ja/või soovitusi ?

Comment

Working...
              X