Teade

Collapse
No announcement yet.

Philips Expanium EXP220/00Z

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Philips Expanium EXP220/00Z

Tere!

Tekkis probleem Philips Expanium EXP220/00Z CD/mp3 mängijaga. Sai natuke põrutada ja enam ei leia CD'd üles. Lööb ette "read disc" ja otsib mingi aja ning siis lööb ette kirja "no disc". Olen proovinud mitme plaadiga ent tulemusteta. Samuti tegin ma läätse puhtaks. Siis võtsin lahti ja vaatasin üle: jooted korralikud, komponendid korralikult kinni ja olemas, kondensaatorid pole punnis ega midagi. Ka mikroskeemidel pole nähtavaid vigastusi. Plaat käib ringi ja läätse liikumise mehhanism on ka korras. Äsja sai ka patareid vahetatud. Kas oskate midagi soovitada? Tegu täpselt sellise mängijaga.

Ette tänades Silver

ega siin eriti palju võimalusi pole-vaheta lase ära.

Comment

Kas keegi oskab öelda kust uus laser osta ja palju see maksma läheks?

Comment

700- võid julgesti arvestada

Comment

Leidsin ka koha kust saab õige asja hinnaga 32 eurot. Ma arvan et mul on mõttekam osta uus pleier. <_<

Kuid kas on äkki võimalik asendada seal sees olev laserunit tpp33bcp asendada mõne siin
          olevaga? Või äkki saaks selle kuidagi ümber ehitada millegiks muuks

Comment

Toimus areng&#33; Tundub et siiski pole viga laseris. Proovides ilma plaadita tööle panna lööb peaaegu kohe ette "no disc" aga plaadiga lööb alles paarikümne sekundi pärast&#33; Kas asi võib olla selles et laser on vales asendis? h34r:

Comment

selle arengu nimeks oleks fookuse puudumine.ta saab aru,et midagi sees on,aga plaadiks teda ei tunnista.
              mis puutub laseri asendustesse,siis oleks see teoreetiliselt võimalik.praktiliselt aga seda teha ei saa,sest kapitalistid on seda ette näinud ja ühendusjuhtmed eri laiusega teinud.

Comment

Aga see ei oleks ju väga raske õige laiusega juhtmejupp vahele panna&#33; Tegelikult näiteks sellel on 6 juhtmega pistik samasugune, see teine on teistsugune ent sinna võib ju vana külge joota&#33; h34r: Või oleks see väga mõttetu tegu? :huh:

Comment

sinna ei jooda midagi sest juhe koosneb tavaliselt tselluloidribast millele trükirajad on peale liimitud.

Comment

Sa mõtled seda pruuni juhtme riba? Originaalis on seal otsad haljad- sinna saab ju joota&#33; h34r: Pealegi ma ju saan pesa mis trükiplaadil on välja vahetada. Mind huvitab kas oleks üldse mõeldav, kasulik ja võimalik selle asendamine.

Comment

sa lõhud sellega ainult oma pleieri ära.parem on siiski originaali otsida.ja lõpuks avastad,et odavam ka.

Comment

Kuna uus pleier on juba olemas tahaks ikka katsetada. Mind huvitab, et kui kõik jootmis probleemid välja arvata, siis kui raske oleks laseri asendamine?

Comment

kui natuke harjutad,siis seotud silmadega läheb alla minuti.
                          vahetada on kõige lihtsam,raskused tekivad hiljem.

Comment

Ma nagu tahaks kogu selle mootori ja laseri ära vahetada. Näiteks sellega. Millised probleemid võivad tulla?

Comment

kahtlustan,et konkreetselt see ei mahu sisse.

Comment

Working...
                              X