Teade

Collapse
No announcement yet.

HP digikas vajab remonti/ ei tee korralike pilte

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

HP digikas vajab remonti/ ei tee korralike pilte

Digikaks on HP 435
    Probleem lihtsalt selles ,et digikas hakkab lihtsalt ühel hetkel tegema selliseid pilte et aru ei saa isegi mis pildil kujutatud .
    Panen teemase´ka mingid näidised ehk keegi oskab öelda milles on probleem ja palju võiks probleemi eemaldamine maksma minna .
    Olen natuke ringi vaadanud ja rääkitakse ,et Eestis polegi HP ( hewlett packardi remontimiseks ühtegi kohta ) , kuna Eestis neid ei remondita .
    Nüüd küsingi ,et mis ette võtta , garantiid ei ole ja oleks vaja seda remontida - mis teha , ehk kusagil leidub keegi kes oskab miskit kohta soovitada vms !
    tänud

Pildid : http://img151.imageshack.us/my.php?i...ture0217nz.jpg
    ja http://img292.imageshack.us/my.php?i...ture0205dc.jpg

Küll , aga lähivaates pole vigagi ju - kuigi pole siiski enam sama kvaliteet
    http://img286.imageshack.us/my.php?i...ture0227nu.jpg

tundub et optika viga.näiteks põrutada saanud ja läätse kohalt nihutanud.
    paranduskohtadest pole midagi kuulnud,vaevalt et ka teisi marke kuskil parandatakse.

Comment

Remonditakse ka HP kaameraid.Esimene, mis pähe torkas(kuna ise seal töötan )on Digivolder OÜ Laki 14a(ei tegele garantiiremondiga).
      The difference between genius and idiot?! Genius has its limits...
      Vaja võimendit? Selleks on PS nupp!
      Projektide pildid
      Lamptehnikast eesti ja vene keeles:
      http://parsek.yf.ttu.ee/~felc/index_files/Page675.htm

Comment

Paljud peavad optika veaks, kas keegi seletaks ära, kuidas saab optika tekitada korrapäraseid sirgeid jooni :unsure:
        Ma ei saa sellest aru, järelikult on see vale.

Comment

Mul oli kunagi Agfa E-307. Kukkus maha ja hakkas ka sarnaseid pilte tegema, ainult fookus oli paigas sest seda ei saanudki muuta. Viga oli selles et 1 pindmontaazi konde oli plaadilt ära kukkunud. See seletaks häireid pildil. Võib-olla ka fookuse puudumist.
          - Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
          - Motorola poolt loodud kiipide hulgas ei ole teda üles tähendatud. - Tähendab: ta on Intelist!

Comment

asja selgitab lihtne katse.tuleb tõmmata sirge joon,umbes cm kaugusel teha tema kõrvale punktike(umbes0,1mm joonest eemale)kui nüüd teha uus joon,siis on ta selles punktis praktiliselt paralleelne vanaga.
            pikendame seda 10m,ja juba silmaga täitsa nähtav kõrvalekalle.pikendame teda mõtes kilomeetrini ja avastame,et algne joon on tohutult kaugele jäänud.
            optikat kahtlustan seepärast,et garfield jäi terav(lähivõte),teine,tõenäoliselt aknast tehtud pilt tänavast, seda aga enam pole.
            mingit mõju avaldab ka muidugi digitaalzoom,proovipildid oleks pidanud tegema ühesugustes tingimustes,siis oleks lihtsam midagi arvata.

Comment

tuleb tõmmata sirge joon,umbes cm kaugusel teha tema kõrvale punktike(umbes0,1mm joonest eemale)kui nüüd teha uus joon,siis on ta selles punktis praktiliselt paralleelne vanaga.
              Paluks tõlget eesti keelde.

Comment

puust ja punaselt-esimene joon on fookus.teine aga sama asi pärast põrutust.mida suurem on kahe joone vahe,seda udusem on pilt.

Comment

Need triibud viitavad millelegi muule, kui optika veale. Proovi Garfieldi erineva zoomiga võtta, vaata millal hulluks läheb.

Comment

Originally posted by kreeklane@Aug 7 2005, 12:06
                    puust ja punaselt-esimene joon on fookus.teine aga sama asi pärast põrutust.mida suurem on kahe joone vahe,seda udusem on pilt.
                    Ei ole ju udune. Taustaks on eriti väriseva käega pilt, mis on kaetud teravate joontega. Ma söön oma rullnoka ära kui nihestatud lääts sellist trikki teeb.

Comment

ega ma väidagi,et see viimase astme tõde on.lihtsalt üks variantidest,mida kontrollida tuleb.

Comment

Arvatavasti on tegu siiski el.-veaga, kuna kaamerad reeglina ei lase teha optiliselt fokuseerimatta pilte.Siiski täpse diagnoosi saab panna kaamerat ise uurides.Ülal mainitud firma pakub esialgaset teenust vea välja selgitamiseks ning orjenteeruva töö maksumuse(kas on kaamerat mõtet remontida ).
                        The difference between genius and idiot?! Genius has its limits...
                        Vaja võimendit? Selleks on PS nupp!
                        Projektide pildid
                        Lamptehnikast eesti ja vene keeles:
                        http://parsek.yf.ttu.ee/~felc/index_files/Page675.htm

Comment

ja lasin eseme sinna ka toimetada - vaatab mis räägitakse

Comment

Working...
                          X