Teade

Collapse
No announcement yet.

Sony PSOne

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Sony PSOne

mure selline.parandasin konsooli ära,hakkasin proovima-jama lahti.ekraanile ilmub valik memory card/CD player.ei tunne ta ei mängu ega ka tavalist muusikaplaati.mõtlesin,et päris korda ei saanud ja võtsin järgmise käsile.sama kliendi oma.peale lühikest parandusrõõmu täpselt sama tulemus.konsoolid on erinevad,üks suures korpuses SCHP-9002,teine väikeses SCPH-102.
    nüüd istun ja nuputan.et kas viga on konsoolis,või oskas klient nad kuidagi blokeerida.
    kaitsmed on korras,pinged tunduvad ka normis olevat.
    mida veel proovida?

Mis neil alguses viga oli et parandama pidid?

Ise kahtlustan ikka laserit - endal PS (suur) ja paar kordaon jamanud. Laser on mustaks saanud.
    http://www.alldatasheet.com/

Comment

viga oli toites,ühel olid lüliti kontaktid põlenud,teisel pisike PS kaitse läbi,7,2v ahelas.
      laserit vahetasin,võtsin korras aparaadi pealt.

Comment

Selge.
        Ma ei oska muud soovitada kui ühendused üle vaadata(laser emaplaadile jne.).

Edu!

-edit-
        Aga mis ta ilma plaadita teeb? Muidu peaks tulema menüü, et saad mälukaardiga möllata.
        Kui see töötab siis arvatavasti on ikka emaplaat terve.
        http://www.alldatasheet.com/

Comment

Pisut OT, aga ikkagi - kas on kellelgi pakkuda lootusetult rikkis PS-1 doonoriks remondi jaoks? Just seda vana, suures korpuses, PSOne (pisike) ei huvita.

Comment

päev tõi igasuguseid soovitusi.kõige rohkem meeldis mulle variant viirusega,mis piraatplaadiga saadud.aga seda ei saa ma piiratud võimaluste tõttu kontrollida.viirust pakuti kaugelt rjazani kubermangust,ja öeldi et neil on see täitsa levinud.nii et inimesed,kes te piraatplaate jooksutate,olge valvsad.lõpuks saate ikkagi karistatud.
            ise plaanisin laseri voolu ja pinget uurima hakkata.ehk selgub sealt midagi.

Comment

Working...
            X