Teade

Collapse
No announcement yet.

Panasonic TV nahkas

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Panasonic TV nahkas

Oman 63 cm diagonaaliga u -10a vana telekat....sain sõbra käest,kes selle tuksi oli keeranud
    nimelt nii,et pani arvuti video-outist siis teleka scarti kabla ja mängis ja vahtis filme
    mingi hetk tuli vist arvutisse ülepinge ja see siis ka telekasse läks läbi kaabli ja nüüd siis pilt virvendab...vahel palju vahel harva...ise nagu olen märganud,et "külmast" peast virvendab vähem,hiljem virvendus sageneb......oskab keegi üelda,millest see võib olla ja kas asja parandamine rahaliselt tasub ära?
    vahel mängib 0,5h jutti veotult,samas vahel vähem kui minutilise vahega muudku virvendab....
    Jajahh!

aga kui ise video sisse annad kas siis sama viga.
    Seal kus suitsu, seal ilmselt tinutatakse..

Comment

Originally posted by 8413@Aug 13 2005, 21:29
      aga kui ise video sisse annad kas siis sama viga.
      einoh,ma pole andnud-mul nimelt puudub TV-OUT videokaardil....

ja ma vist väljendusin nats valesti,aga-see jama käib koguaeg,mitte ainult siis,kui arvutist talle pilt anda.....ilma arvutita sama jama
      Jajahh!

Comment

keegi ei oska/taha aidata?
        tahaks vähemalt miskiseid teooriaid kuulda....
        Jajahh!

Comment

Mismoodi virvendab ?
          Kas sünkro kaob ära (pilt hakkab sõitma, triibud) või heledus vilgub ? On asi perioodiline ?

Edit: selliste jämedamate triipude tekkimist võib põhjustada kuivanud primaarahela toitelüüt.

Ahjaa, täpne mark kah paluks.
          Elu on nagu lintmakilt muusika kuulamine. Mida lõpupoole, seda kiiremini hakkab linti äraandev ketas pöörlema...

Comment

vot,üks õige mees,kes vastata viitsib! (Y)
            pilt hakkab sõitma, triibud-midagi sinnakanti ja noh,perioodiline pole üldse,jumalast lambist paneb
            vahel kauem,vahel vähem......täitsa lambi intervallidega....

sa tegeled muidu asjaga? et ehk viiziks pilgu peale visata ja ehk isegi asja saaks?
            sest mudu hea telekas on (Y)
            mudel on: panasonic tx-25x2s b
            Jajahh!

Comment

Working...
            X