Teade

Collapse
No announcement yet.

taas minu rrr võim

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

taas minu rrr võim

võim siis uku 020. ja tuli viga sisse äkitselt.kuulasin muusikat ja äkki nagu keegi oleks võimu volume nupu põhja pannud sealt tuli aint mingit jube kõva mürinat.näidikud läksid ka vist täitsa punasepeale välja. mina ehmatusest lülitasin võimendi kohe välja, aga ikkagi jäi näidik täpselt keskele seisma ja hakkas vaikselt langema. isegi siis kui vooluvõrgust võtsin välja. et siis mis võis juhtuda ja kas seda oleks raske parandada? ise ma muidugi parandama ei hakka aga igaks juhuks küsin.

ahjaaa seda ka et võim on mul olnud koguaeg kõlarikasti peal ja vibreerib kogu aeg, arvan ise et äkki sellest se probleem tuligi.

pärast proovisin uuesti aga igaks juhuks võtsin kõlli tagant ära. ja ikka oli sama jama.
    no mida te jamate, kuulakem ikka tümmi.

Tundub et läksid väljundtransid lühisesse.
    Maailm oleks puhas ja süüta
    kui poleks õllejogurtit
    - Õ.Õ.

Comment

Kõigepealt kontrolli kaitsmed ära.
      Kas mõlemad kanalid undavad ?
      Ja kas mõlemad seierid ronivad lõppu.
      Üks võimalikke põhjuseid, et üks toitelüütidest läks järsku katkestusse (lambist, on selline juhus olnud)
      Muidugi võivad lõputransid kah läbi olla.
      Elu on nagu lintmakilt muusika kuulamine. Mida lõpupoole, seda kiiremini hakkab linti äraandev ketas pöörlema...

Comment

kui lõpud läksid, mida siis nivoo riistad näitavad, et seierid põhja keeravad.Järelikult on lõpud veel olemas, kuid kauaks?Lõppastmed tuleks pingetuks teha ja eelastmed läbiuurida miks läks võnkuma või millega üldse tegu.Kas filtri lüüdid on ikka olemas nii miinus, kui pluss ahelas.Mida eelvõimu stabilisaator teeb, on ikka elus ja normaalne või on sellega midagi lahti.

Comment

Humaxil õigus, selle peale ma ei tulnudki et lüütide viga võiks olla. See tekitab ka tõsist müra. Ma pole ka selle uku020ga kokku puutunud, ei tea kas tollel alalisvool lõpus seiereid liigutama hakkab.
          Maailm oleks puhas ja süüta
          kui poleks õllejogurtit
          - Õ.Õ.

Comment

kas tollel alalisvool lõpus seiereid liigutama hakkab

no mitte kuidagi ei hakka peale ühe kerge hälbe sisselülimisel.Hilisemalt ei!

Comment

Originally posted by humax@Sep 1 2005, 13:08
              kas tollel alalisvool lõpus seiereid liigutama hakkab

no mitte kuidagi ei hakka peale ühe kerge hälbe sisselülimisel.Hilisemalt ei!
              Jah, kui on õige polaarsusega. Ühtegi kondet teele ette ei jää.
              Elu on nagu lintmakilt muusika kuulamine. Mida lõpupoole, seda kiiremini hakkab linti äraandev ketas pöörlema...

Comment

Ükskord oli selline lugu, et toide läks genereerima. Samuti mõni hetk töötas ja siis läks laviinina. Kuna mul on kõlarikaitse juurde ehitatud, siis tõmbas selle välja enne kui hullemat juhtuda jõudis. Igatahes süüdi olid keskmisel plaadil olevad 2 püstist lüüti.

Comment

Working...
                X