Teade

Collapse
No announcement yet.

puldi nupud ei toimi korralikult

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

puldi nupud ei toimi korralikult

Videomaki puldile sai jooki peale aetud, peale mida see lahti võetud ja pestud, puhastatud aga probleem selles, et kummi matt (nuppudega) sai vist "liialt" hästi pestud nii, et nuppude all olev voolujuhtiv kiht osaliselt kaduma läks.
    Küsimus nüüd, kas on midagi millega seda kihti taastada, et asi taas toimima hakkaks?

millega siis pesid?
    järgmistele pesijatele nõuandeks-pesta tuleb seebiveega,või äärmisel juhul nõudepesuvahendiga.keemiat mitte tarvitada.plaati saab puhastada rasvaeemaldajaga või alkoholiga.
    kontaktide taastamiseks tuleb osta puldiparanduskomplekt.seal on ainus liim,mis sobib.lisaks on seal ka uued kontaktid.

Comment

Originally posted by kreeklane@Oct 15 2005, 19:20
      millega siis pesid?
      järgmistele pesijatele nõuandeks-pesta tuleb seebiveega,või äärmisel juhul nõudepesuvahendiga.keemiat mitte tarvitada.plaati saab puhastada rasvaeemaldajaga või alkoholiga.
      kontaktide taastamiseks tuleb osta puldiparanduskomplekt.seal on ainus liim,mis sobib.lisaks on seal ka uued kontaktid.
      Jah.. pestud saigi seebiveega aga peale seda sai piiritusega ja vatitikuga üle tehtud (kuna tundusid ikka millegagi koos) see saatuslikuks saigi
      aga tänu igaljuhul..

Comment

Neid peaks saama taastada hariliku pliiatsiga. Vähemalt mina olen sealt musta ringi pealt harilikuga üle tõmbanud ja on toiminud.

Comment

kus seda puldiparandamise komplekti müüakse?

Comment

loodetavasti müüb seda ka tevalo.või serigo,või oomipood.

Comment

see liim või mis iganes 300 eeku nii et oma tarbeks vist ei tasu ära, lihtsam siis uus pult juba..

Comment

kuidas sellise spekulandi otsa lendasid?mina olen saanud alati alla 50 krooni eest kätte.täpselt ei mäleta,vist oli46või48krooni

Comment

Shokolaadipaber+super atakk.
                  Ma ei saa sellest aru, järelikult on see vale.

Comment

super-atakk ei sobi.esiteks,liim ei jää hoidma ja teiseks,peale seda ei hoia enam ükski liim.

paranduskomplektis on liimiks silikoon,aga mitte see mis ehitusmaterjalides müüakse.ja avada tohib tuubi ainult hästi lühikeseks hetkeks.õhu käes muutub ta väga ruttu kummiks.(mitte ainult pealt,vaid kogu tuub)

Comment

suitsupaki paber + moment liim (pinna olen liivapaberiga enne karestanud)

järgnev post innustas ka juhendit kirjutama:
                      Ostad paki suitsu, viskad sisu minema.....

Comment

ostad šokolaadi ,viskad sisu minema :P võtad õhukse kahepoolse teibi kleebid selle fooliumi peale ühe poolega ja hiljem lõikad ümaraid kettaid niipalju kui tahad ja keebid puldi kummile.siiamaani niimoodi parandatud

Comment

Või kasutaks kohe alumiinium teipi?
                          Ma ei saa sellest aru, järelikult on see vale.

Comment

kõik see lõpeb kurvasti.ma olen kõike proovinud,aga ainus mis hea tulemuse andis on silikoon puldiparanduskomplektis.

Comment

kui sul on kummist nupud ja seal on need mustad voolujuhtivad värgid siis aitab magnet. Mul oli endal sama jama, kuid siis tuli see kuskil jututeemaks (et mul nupud ei tööta) ja tuttav ütles et toimib, ma siis proovisin ja töötas

Comment

Working...
                              X