Teade

Collapse
No announcement yet.

U-101 probleem

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

    U-101 probleem

    Toodi siis parandusse selline isend. Kõlarid järgi ja võim sisse ning....nagu tuleks otse mingi toitepinge kõlarisse. Natuke kõrgema sagedusega kui päris 50Hz. Kui helivaljususe nupp on maha keeratud, siis ikka sama jama..kõlardi undavad nii, et vähe ei ole. Sama jama püsib ka siis, kui võtan lõppvõimudesse signaali viivad pistikud lahti(tämbriblokist). Kuna mõlemad kanalid käituvad ühtemoodi, siis hakkasin kahtlustama seda releega plaati, mis kõlareid järgi lülitab.

    Ah seda ja veel, et vahel jookseb parema kanali indikaator peaaegu poõhja ja vajub natuke alla. Muide signaal jõuab lõppvõimudesse.

    Ideid?

    Eggy

    #2
    Kontrolli toite lüüte. Kui indikaator teeb trikke siis oletatavasti on need lüüdid väsind mis on pingel +/- 31V. (seal kaks pinget 26V -4lüüti ja 31V -2 lüüti).

    Comment


      #3
      Originally posted by Eggy@Dec 18 2005, 14:13
      Natuke kõrgema sagedusega kui päris 50Hz.
      Täisperioodalaldil 100Hz pulsatsioon, 31V lüüdil vist katkestus.
      VÕIMENDITE REMONT ja KAASAJASTAMINE

      Comment


        #4
        nii...konded on ära vahetatud. Ühe asemele sai samade parameetritega tükk(2000ukFx50V) ja teine sai olude sunnil 470ukFx63V. Surinat enam väljundis pole, indikaator lollusi ei tee, aga...mingi vilin tekkis. Nagu midagi oleks genereerima läinud kuskil :huh:

        Comment


          #5
          Nii sain tööle. Võtsin selle sisenditeblokilt kaitsme välja ning vilin lõppes. Siis aga valisin kasutamiseks univ. sisendi ja nüüd kõik korras.

          Tänud Jyrkale ja Romile.

          Comment


            #6
            Seal sisendiplaadil asub püstine metallkorpuses plokk mis läheb vahel genereerima ja kõlaritest kostab vilin.Vahetades seal elektrolüüdid normaalne töö taastub.

            Comment

            Working...
            X