Teade

Collapse
No announcement yet.

Kenwood mask automakk enam ei toimi

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

    Kenwood mask automakk enam ei toimi

    Nimelt siis üks selline vanemapoolsem Kenwood KDC-7050R automakk mis eanm ei taha kuidagi toimida. Sai remondimehe juurde viidud ja tema koheselt kahtlustas seda lintkaablit mis on paneeli ja maki vahel, et vaja see uus leida siis ta ära vahetada võib. Samas suuremosa makke peaks voolu taha andes miskitki häält tegema, see ei tee piksugi (samas ma ei ole kindel selle maki osas, äkki tal see suhtlemine paneeli kaudu kuidagi käib) ja BTW paneel asjal eest ära ei käi, ta keerab ennast ainult üht ja teistpidi.
    Oskab keegi aidata, et mida kontrollida? või kuskohast seda lintkaablit uut leida?
    Lisaks see, et olla teisest autost välja võetud kus asi toimis nagu... nüüd teise pannes enam mitte.

    #2
    Võta tester ja mõõda seda lintkaablit. Kui mõni rada katkestuses, siis tuleb vahetada.

    Olen näinud juhuseid, kus nende "autost väljavõtmistega" on makk lühisesse lastud :P

    Veel siis võiksid kontrollida seal: kaitset, stabilisaatorit/eid, lõppvõimendit ja vaadata ega mõni rada pole läbi põlenud.

    Comment


      #3
      Ise tegelt seda mõtlesingi... et peaks siiski ta korra ka ise lahti keerama ja vastavad kohad ikka enne uue lindi äraostmist üle kontrollima, et remondimees kohe ainult selle peale vihjas kuid asjasse vapsee ei süvenenud.

      EDIT: kaabel testitud... ongi vigane, suht pooled rajad on katkenud.

      Et siis ikkagi uut kaablit vaja... kuskohast otsidagi?
      Kaabli enda peal on järgnevad tähised: maki poolsel otsal: J84-0061-23 ja sama otsa küljepeal X14.X25, paneeli pool külje peal: X13

      EDITEDIT: tevalo andis mulle kolm vastet, J84-0121-12, J84-0061-13/43 ja J84-0121-12 kuid ükski neist otseselt ei vasta sellele mis mul vaja on kas mõni neist võiks sinna asendusena minna?

      Veelkord EDIT :P
      Niipalju kui ise uurida jõudsin ja kui õieti aru saan peaks seesama keskmine variant minemagi (J84-0061-43) nagu aru saan siis 13 ja 43 vahe on ainult selles, et üks on selline hele ja teine miski musta asjaga kaetud. Eks tellin asja ära ja testin kas hakkab tööle :P

      Comment

      Working...
      X