Teade

Collapse
No announcement yet.

Mikrofoniga kõrvaklappide parandamine.

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Mikrofoniga kõrvaklappide parandamine.

Niisiis sain sõbralt ühed "rikkis" kõrvaklapid Genius.
    Nimelt ei andnud neil ühe klapi juhe kuskilt hästi ühendust.

Lõikasin mina siis juhtmed läbi, eemaldasin isolatsiooni ja keerasin kõik juhtmed uuesti kokku samavärvilistega, samuti mikrijuhtme, isoleerisin katsetuseks tavalise teibiga.

Nüüd aga ei tööta ei mikker, ega kõrvaklapid (kummastki ei tule piiksugi), mis on imelik, kuna kõik juhtmed said tagasi ühendatud.. Eriti imelik on mikri puhul see, et enne see töötas väga hästi, nüüd aga kui juhe läbi lõigatud ja tagasi ühendatud, siis ei tööta.

Mul pole mingit varasemat kogemust kõrvaklappidega.. Ehk kellegil on kogemust ja oskab juhendada, mis valesti võib olla?

Kaasa panin pildi, mis avaneb juhtme otsast:

mitu soont ühendasid?kas kuus,või vähem?

Comment

Mõõda kõigepealt testriga otse, kas klapid korras. Siis mõõda juhet, testri otsad krokodilliga juhtme külge ja mudi juhet, kui talistus kõigub, siis vigane.

Tavaliselt mikrofonil takistus ca 2.2 kilo-oomi, klappidel paar-kolmkümmend oomi.

Comment

Testrit mul pole. Olen amatöör, kellel jootekolb ja veidi tina

Aga hea uudis - klapid sain tööle! Pidi vaid jootma, kuna juhtmed lakiga kaetud ja niisama ühendades ei andnud ühendust.

Mikriga on aga nii, et annab välja ainult põrinat, kui mikrijuhtme (või varjestusjuhtme) jootekohta ükskõik mis esemega puudutada, siis põrin valjeneb.

Ning olen üsna kindel, et seade ise on terve, kuna enne minu "ettevõtmist" asi töötas.
        Kusjuures ma ei oska anda põhjendust, miks juhtme läbi lõikasin sellel

Comment

Originally posted by triipriit@Jan 20 2006, 22:25
          ... kui mikrijuhtme (või varjestusjuhtme) jootekohta ükskõik mis esemega puudutada, siis põrin valjeneb...
          Halvasti varjestatud seadmeid näppides peabki põrisema.

Comment

Originally posted by saformo+Jan 21 2006, 08:46--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (saformo @ Jan 21 2006, 08:46)</td></tr><tr><td id='QUOTE'> <!--QuoteBegin-triipriit@Jan 20 2006, 22:25
            ... kui mikrijuhtme (või varjestusjuhtme) jootekohta ükskõik mis esemega puudutada, siis põrin valjeneb...
            Halvasti varjestatud seadmeid näppides peabki põrisema. [/b][/quote]
            Aga räägi, kas siis minu tingimustes ei olegi võimalik asja korda saada?

Peab see varjestus siis imehästi kokku joodetud olema vms?

Comment

Saab korda küll. Tehases ei jätkata juhtmeid, tee samuti.
              Neid aja jooksul terve hunnik parandatud, kõigil kas juhtmed katki või pistik kaardu tõmmatud.

Aga põrisevad ka kõik tehase tooted kui näpuga otsi puudutada, nii peabki olema.
              Lihtsalt pole vaja kõike näppida.

Comment

Originally posted by saformo@Jan 22 2006, 11:39
                Saab korda küll. Tehases ei jätkata juhtmeid, tee samuti.
                Neid aja jooksul terve hunnik parandatud, kõigil kas juhtmed katki või pistik kaardu tõmmatud.

Aga põrisevad ka kõik tehase tooted kui näpuga otsi puudutada, nii peabki olema.
                Lihtsalt pole vaja kõike näppida.
                Mulle ei jõudnud su soovitus eriti kohale..
                Tehases ei jätkata juhtmeid?

Aga mul ainult põriseb.. Muud ei teegi. Isegi siis, kui ei näpi..

Palun väga konkreetset soovitust, mida teha

Comment

Kui eeldada, et tinutasid ikka õiged otsad omavahel kokku, siis kusagil peab olema halb kontakt.

Katkisel juhtmel lõigatakse otsast jupp maha ja tehakse uus ots. Otsad ongi kõige nõrgem koht.

Ka võib viga mõnikord olla potekas, kui isendil selline lisand olemas.

Comment

Oletan et seal sees on viga selles, et juhtmesooned on lakitud, seepärast ei anna ühendust.
                    aspiriin aitab.
                    sellega joodad otsad üle ja siis uuesti kokku. omavahel tuleb pärast hoolikalt isoleerida nad muidugi....

Comment

Lasin korda teha paranduses.. Mikrofoni varjestus pidavat kuskilt juhtme keskkohast katkenud olema. Parandaja kasutas ära kõrvaklappide varjestuse, sai nii tööle..
                      Aga võrreldes oma 45.- Geniuse mikrofoniga pole see klappide mikrofon just superhea. Põrin on ikka sees väike. Aga ega need klapid kah vist poes palju ei maksnud ma kujutan ette

Comment

Working...
                      X