Kui see on Sinu esimene külastus, siis tutvu
palun korduma kippuvate küsimustega klikates selleks ülal asetseval lingil. Enne uue postituse lisamist pead Sa registreeruma.
Postituste lugemiseks vali meelepärane foorum allpool olevast nimekirjast.
Tere mul siis souke küssa et miks lähevad sealt suurte kondedega plaadi pealt mingid väiksed musta värvi kollane triip käib üle (vist mingid 2jalaga trantsid)miks need suitsema hakkavad?kui keegi oskab aidata siis tänx
kui sa ise ei suuda juppi tuvastada,siis kuidas sa plaanid oma võimendit parandada?kui võimendi on korralik,siis vii ta kuhugi parandusse.saad kiiremini korda ja sageli odavam ka.
ma ei oska ainult seda viga leida aga ülejäänud olen ise korda teinud (lõpud jne...) ma ei tia ainult seda mis pärast see siis suitsema hakkab ja kust lühises. <_<
Need dioodid +-31V manamiseks.Sul on kusagil eelastmetes lühis(vt. oma lõpuplaadid ikka korralikult üle, vb. seal mingi omast veast tekkinud lühis), harvem viga filterkondensaatorites.
OT.Kusjuures olen kohanud selles alaldis lihtsalt mehaaniliselt purunenud dioode(peale vahetust asi töökaorras :blink: ).Siiani ei ole suutnud välja mõelda põhjust(võimendi kest oli veel plommide all :P ).
Üks asi veel äki keegi teabmis võib selle equalaiseri plaadi pealt läbi olla kui se ainult vaikselt hõõgub ja ei tõõta(viga selles et topisin kogemata pimedas sinna juhtme valesti taha ja lasin valesse kohta voolu peale) :unsure:
mul hõõgub see asi mis näitab tümmi taset see vist oopis mingi VU meeter.no ja keegi võiks aidata mis seal viga sest ma ple kunagi soukse asjaga nusserdanud
Comment