Teade

Collapse
No announcement yet.

Y-101 parandamine

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Y-101 parandamine

Tere mul siis souke küssa et miks lähevad sealt suurte kondedega plaadi pealt mingid väiksed musta värvi kollane triip käib üle (vist mingid 2jalaga trantsid)miks need suitsema hakkavad?kui keegi oskab aidata siis tänx

küllap need ikka dioodid on.ja suitsema hakkavad seepärast et suur vool läheb neist läbi.lühis on kuskil.

Comment

äki keegi oskab õelda kus seal lühis on sest ma nagu algaja aga ilgelt huvitab souke tehnika värk ja tahaks seda korda saada

Comment

anna enda mail või msn siis näitan mouke jupp see on

Comment

kui sa ise ei suuda juppi tuvastada,siis kuidas sa plaanid oma võimendit parandada?kui võimendi on korralik,siis vii ta kuhugi parandusse.saad kiiremini korda ja sageli odavam ka.

Comment

ma ei oska ainult seda viga leida aga ülejäänud olen ise korda teinud (lõpud jne...) ma ei tia ainult seda mis pärast see siis suitsema hakkab ja kust lühises. <_<

Comment

Seal peaks asuma dioodsild ja paar kondekat,mõõda need üle,silla väljund ka.

Comment

Need dioodid +-31V manamiseks.Sul on kusagil eelastmetes lühis(vt. oma lõpuplaadid ikka korralikult üle, vb. seal mingi omast veast tekkinud lühis), harvem viga filterkondensaatorites.

OT.Kusjuures olen kohanud selles alaldis lihtsalt mehaaniliselt purunenud dioode(peale vahetust asi töökaorras :blink: ).Siiani ei ole suutnud välja mõelda põhjust(võimendi kest oli veel plommide all :P ).
                The difference between genius and idiot?! Genius has its limits...
                Vaja võimendit? Selleks on PS nupp!
                Projektide pildid
                Lamptehnikast eesti ja vene keeles:
                http://parsek.yf.ttu.ee/~felc/index_files/Page675.htm

Comment

Üks asi veel äki keegi teabmis võib selle equalaiseri plaadi pealt läbi olla kui se ainult vaikselt hõõgub ja ei tõõta(viga selles et topisin kogemata pimedas sinna juhtme valesti taha ja lasin valesse kohta voolu peale) :unsure:

Comment

sealt olidgi ned dioodid läbi ja vahetasin ära võim tõõtas.Aga äki keegi oskab sellele eelmisele küssale ka vastata

Comment

1. U-101 ei ole EQ-d(U-7111/7112 on EQ olemas).
                      2. Misasi sul kuskohas hõõgub?
                      3. Milleks sa kaks teemat tegid?
                      Projektide pildid

Comment

mul hõõgub see asi mis näitab tümmi taset see vist oopis mingi VU meeter.no ja keegi võiks aidata mis seal viga sest ma ple kunagi soukse asjaga nusserdanud

Comment

Asi sedasi, et kui tasr veel elulooma tahad saada sis vii see õudne tümm remonti.Tuleb odavam ning päästad seadme kindlast surmast
                          Projektide pildid

Comment

Working...
                          X