Teade

Collapse
No announcement yet.

Sony Xplode paneel kukkus maha

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Sony Xplode paneel kukkus maha

Asi siis selline et kukkus paneel trepikojas maha.Proovisin autos, ei töötand.Võtsin lahti ja trükkplaadil oli nurk murdunud.Panin tagasi paika ja jootsin rajad kokku.Proovisin ja natuke aega töötas.Siis algasid sellised anomaaliad et üksgi nupp ei töötand peale loo tagasikerimise.Vahepeal töötas jälle kõik(-20 kraadi C).Vahepeal oli nii et nupud täitsid valesid funktsioone.Nüüd siis paar nädalat töötab ainult tagasikerimise nupp jälle.Plaati saab kuulata kui plaat välja võtta ja uuesti sisse panna, hakkab automaatselt mängima aga volüümi ega midagi ei saa muuta.Samuti teeb vahepeal nii et paneb ise suvaliselt repeati ja shuffelit peale/maha.Vahel ei tööta ka displei või näitab siis hiina märke.Pult kahjuks makil puudub niiet ei tea kas sellega saaks midagi teha.Segane jutt.Mulle tundub asi külmjoote moodi aga olen paneelil kõik kahtlasemad ühendused üle jootnud ja ei teagi.Ehka sai siis kivi ise paneelil kannatada või midagi muud?
    Ei tahaks asja minema ka visata, plaati mängib normaalselt ja isegi mp3sid.Mis arvate?

Paberid on riistapuul olemas? Mis marki täpsemalt pill on. Tuttaval pea uhiuus paneel olemas kuid makk ise jalutas minema Mis raha eest uue paneli oleksid nõus ostma või makist loobuma? Paberite olemas olu oluline kuna ei taha varastamist toedata :=(
    Maailm oleks puhas ja süüta
    kui poleks õllejogurtit
    - Õ.Õ.

Comment

Paberitega kurb lugu.Nimelt asi on ostetud mingi 2,5 aastat tagasi klassivennalt.Muidugi keda need paberid ikka huvitasid...Niiet neid mul pole, klassivennaga kontakti ka pole ja kas temalgi need olemas olid.Margi iseenesest saaks järgi vaadata ilmselt maki pealt, praegu seda ei tea.Niiet 100% kindlalt ma ei saa öelda et see varastatud pole, mina selle igatahes ostsin.Maki müük...Ei teagi mul oleks tähtis et midagi asemele saaks, mp3 ei huvitagi, tore kui CD mängiks.Eks vaatan nüüd autost margi järgi, siis saab edasi rääkida.Palju muidu selle paneeli eest oleks soov saada?(kui ma enda oma korda ei saa)

Comment

http://www.diggi.sk/images/b/CDX-R3300.jpeg

Täpselt selline näeb välja muidu.

Comment

Siis paneel nagunii ei sobi, tollel käis plaat läbi paneeli.
          Maailm oleks puhas ja süüta
          kui poleks õllejogurtit
          - Õ.Õ.

Comment

Käib ka sellel, see displei kohal olev luuk käib alla ja taidab ka ejecti ülesannet

Comment

Proovi suurenduse all veel uurida,ehk leiad mõne mõra veel.

Comment

võimalik, et äkki on see plaat üldse mitmekihiline, st seal on rohkem kui üks kiht mõlemal pool radasid. Korra olen ühte kukkunud paneeli pidanud parandama (siiski enda jaoks, raha eest sellist jama küll ei viitsiks teha), pärast suuremat hulka katsetusi peale joodetud juhtmetega sain asja tööle, katkist rada ennast ei leidnudki üles (oli ta äkki mõne komponendi alt katki, mõni läbiviik ei andnud ühendust vms, seda ei uurinud ka enam täpsemalt) . Kuna mudimisega oli tunda, mis kohas umbes pragu oli, st millal funktsionaalsus taastus, siis hakkasin sellest kandist üle minevatele radadele lõpuks traate peale jootma. Lõpuks neid traate maha jootes jäi vist 2 või 3 traati alles, mida vaja läks ja need sai siis kenasti sinna plaadile vormistatud peale ja korpuse sees ka natuke uuristatud, et asi kokku mahuks.

Comment

Working...
                X