Teade

Collapse
No announcement yet.

Kes parandab venepäritolu võime?

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Kes parandab venepäritolu võime?

Kui tevalo poodi astusin ja küsisin, et kas keegi parandab, siis öeldi, et see ei tasu ennast ära. Nad küsivad rohkem kui asi väärt. Foorumi kasutaja Rom sellega ka enam ei tegele. Huvitav kas mul oleks veel võimalik kätte saada kellegi kontakt andmed kes vajaduselt selliseid odavaid asju odava raha eest parandab? Kas keegi teab kedagi soovitada?

Ma usun et paljud tegeleks sellega, aga...
    1) Odava raha eest?
    2) Ära sa jumala ees paljasta oma asukohta..äkki keegi veel külje all ka muidu selline olemas.

Comment

Lisa mis aparaadid on ja mida nad teha ei taha?Parandamise tasuvus on ültse üks suur küsimärk.

Comment

Mul vedeleb kaks võimu:

1) Pulsar 001, üks kanal on läbi.
        2) Odissey 010, üks kanal on teisest vaiksem ja võimendab liiga vähe. Pole muidugi 100% kindel, et kõige õigemini võimendi arvuti ja kõlarite vahele panin. Aga see Pulsar 001 (taga kirjas, et 2x35W) teeb võimsuselt igati ära. Ühesõnaga midagi on viga sellel asjal...

Mis need orjenteeruvad hinnad võiksid parandusel koos juppidega olla. Kas üldse tasub? Või on mõtekam visata need maja serval olevasse konteinerisse?

Ma ju ei oska öelda ka mis ma nende paranduse eest maksaksin. Hea töö korral Odissey kuni 500krooni ja Pulsar kuni 300krooni? Vähemalt sellised summad suudaksin veel selliste võimendite eest välja käia.

Igaljuhul teen ostu/müügi foorumisse teema, et palkan parandaja. Vaatab siis kas tuleb edu ka või mitte.

Comment

tassi kohale.sellise raha eest saab täitsa parandatud ja katab ka toomiskulud.isegi kui sa valgast tulema hakaksid.

Comment

Pakuks välja vahetuse, annaksid kaks rikkis pilli mulle ja mina ühe korras asemele.

Comment

odissey tahaks omale jätta siiski.

vahetuseks sobib nii, et mees kes vaatab odissey üle ja vajadusel teeb selle korda või siis õpetab mind kuidas võimendit õieti kasutada saab pulsari endale! kui vaja siis saab paar sajast ja õlut ka tänuväärse töö eest pakutud.

nii, et kellel huvi parandamises andku märku: erik(ät)trummar.com

Comment

Originally posted by kreeklane@Mar 6 2006, 13:42
                tassi kohale.sellise raha eest saab täitsa parandatud ja katab ka toomiskulud.isegi kui sa valgast tulema hakaksid.
                Oleksid huvitatud võimendite parandamisest? Kui oled, siis äkki kirjutad mulle meilile?

Comment

Ma sulle Odissey 010 pakungi vahetuseks (lüüdid vahetatud).

EDIT: räägime PS-is edasi.

Comment

Originally posted by Rom@Mar 6 2006, 17:17
                    Ma sulle Odissey 010 pakungi vahetuseks (lüüdid vahetatud).
                    Täiesti arvestatav pakkumine! Nii, et tegu on täiesti töökorras sama võimendiga mis minulgi. Ega see lüüdide vahetamine asja halvemaks tee? Andestust, olen võhik sellel alal!

Aga anna mulle mõni tund aega asja üle mõelda. Ja kui vahetuseks läheb, siis kas saaksin kuidagi proovida sinu odissey-d ja enda odissey-d, et veenduksin selles, et minu oma katkine on ja oma pulsari asjaeest ära annan. Ootan huviga vastust!

Comment

Ega see lüüdide vahetamine asja halvemaks tee?
                      Vastupidi.See teeb asja just paremaks.
                      Vana helitehnika remont Pärnus

Comment

Kasutajaga Rom jäi kahjuks tehing katki aga äkki on keegi kes võimendi(d) parandaks?

Comment

Working...
                        X