Teade

Collapse
No announcement yet.

S90 Bassikas

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

S90 Bassikas

Tere!

On siis abi vaja: Kõlarid (S90) ja Võimendi (Radiotehnika U - 101 - stereo) käisid sugulase käes. Kui kõlarid tagasi sain, ei olnud midagi viga, peale selle et ühel kõlaril enam bassikas ei mänginud ja võimu kast lahti (võim korras). Kui kõlari lahti võtsin ei olnud nagu midagi väliselt viga, aga juhtmed olid tinutamatta. Võtsin juhtmed lahti ja proovisin. Kõlar töötas, arvasin et ühenduse viga, kuid ei. Kõlar mängis vaikselt võrreldes teise bassikaga, mille võtsin võrdluseks (täiesti korras). Mis võib probleem olla? Ise ei tea eriti midagi kõlaritest.

Tänud

Kõigepealt kontrolli ka võimendit, et sealt mõlemast kanalist võrdse tugevusega signaal välja tuleks. Tõsta võimendi taga kõlarite kaablid ringi (vasak ja parem kanal). Kui ikka seesama kahtlust äratav kõlar vaiksemini mängib, siis uuri mitme oomine see bassikas on ja mis on selle kõlari taha andmetesse kirjutatud (kas ta on 4 oomine s-90-nene või 8 oomine). Kui nt 8 oomine bassielement on pandud 4 oomisesse kõlarisse siis ta mängibki võrreldes teise 4 oomise kõlariga natuke vaiksemalt. Kui kõik numbrid klapivad, siis uuri kõik ühendused üle (nt ka kõlari terminali kastisisene ühendus). No ja kui see kõik ei aita, siis on juba selle bassikaga kehvemad lood.

Comment

Võimendi on korras. Aga seda oomide värki ei tea, kas siis võimendi üles ei oleks ütelnud juba, kui 8 oomine?

EDIT:Üks Bassikas 8 oomine, teine neljane. Neljane muidugi see paremini töötav :unsure:
      Võim 4 oomine.

Mis teha annab, et saaks asja korda

Comment

korda saab nii et paned mõlemasse kasti ühesugused valjukad.pole tähtis,et kas 8 või 4 oomi.peaasi et ühesugused.

Comment

8 oomine mängib nagu ta peab mängima - vaiksemalt kui 4 oomine. 8 oomisel ju takistus suurem

Comment

Kuna see Radiotehnika y101 ei ole eriti võimas võimendi, siis soovitan 4 oomine bassielement ikka muretseda.

Comment

Mul oleks üks küsimus veel: Kui mul on 2 S30-B -d ja üks 4 oomine S90 ja 2 väljundiga võimendi, siis kuidas ma saan kaks S30-st ühte väljundisse?

Comment

Originally posted by likoor@Mar 9 2006, 20:48
                Mul oleks üks küsimus veel: Kui mul on 2 S30-B -d ja üks 4 oomine S90 ja 2 väljundiga võimendi, siis kuidas ma saan kaks S30-st ühte väljundisse?
                juhtmed kindlasti otsikutega. lõhud lihtsat ühe juhtme ära natuke. seal pole ju midagi keerulist. muretsed uue juhtme või lõhud originaaljuhet. pane pea tööle.

Comment

Working...
                X