TV quadral CT-2103 VT ir vastuvõtt nagu ei toimiks. Olen erinevaid pulte proovinud sama tüüpi telekatel, puldid on ok. Olen vahetanud sama aparaadi erinevaid ir vastuvõtu mooduleid, pole tolku. Saab keegi aidata?!
Teade
Collapse
No announcement yet.
MURE! TV quadral CT-2103 VT
Collapse
X
-
Mõõtsime teda tööjuures, sealne oss pidi tuksis olema. Aga aparaat mingit liikumist siiski näitas. Endal kodus vaid analoog tester, millega mõõtsin 10v piirkonnas protsessori(st6367b1) 35 jala pealt pulti lülitades pinget- lülitades pinge kõikus aga menüüd ega muud liikumist esile ei kutsu.(ir mooduli toide 5v, 35 jalal 4,5vmis kõikuski lülitades)
vahetasin ümbruskaudseid kondekaid ka jõudsin vahetada protsessori enese(sarnaselt vanalt plaadilt), seis täpselt sama. Muidu käsitsi juhtimisele kuuletub. Ühendasin reset jala 33 maaga, seepeale ta lülitus ooterežiimi. Käsitsi käivitades olid kanalid paigas.
Pean vist kontrollima ümberkaudseid transse ja vahetama korraks kvartsi(8MHz)
olen proovinud ka kaht teist samatüüpi ir rx moodulit, proovisin universaalset pulti
See kammis koode väljalülitamise meetodil, mingi hetk manas ekraanile helivaljuduse regullimise menüü, seejärel kanalite häälestuse menüü ja oligi kõik.
Tundub nagu proses ei ole sagedusega midagi korras või ikkagi toimub väljast transside kaudu mingi remoot conr. avamine sulgemine ??!
Arvan et see mingi lihtne tüüpviga aga raske algajal avastada.
Comment
Comment