Teade

Collapse
No announcement yet.

melodija-101 stereo FM-i laiendamine

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

melodija-101 stereo FM-i laiendamine

nii, sain ta tööle nüüd, oleks vaja laiendada FM-i vähemalt kuni 102,1. praegu töötab kuni 100,7MHz. sain sellest aru, et kuku raadio on viimane, mida see mängib.
    on kellegil ideid kuidas seda laiendada ?

Võibolla aitab heterdüüni südamiku keeramine.
    Elu on nagu lintmakilt muusika kuulamine. Mida lõpupoole, seda kiiremini hakkab linti äraandev ketas pöörlema...

Comment

hmm..kus kohast ma leiaks heterdüüni ? milline see välja näeb ?

Comment

Originally posted by jannozz50@Mar 11 2006, 23:31
        hmm..kus kohast ma leiaks heterdüüni ? milline see välja näeb ?
        Ploki väljundi vastasnurgas pool ja trimmer kõrvuti, vasksüdamikku sissepoole või
        trimmeri tumedam osa plaadi otsa poole, ettevaatlikult, võivad kõvasti kinni olla.

Kui kasutatud sageduse muutmiseks hoopis konverterit siis parem vaheta plokk ära,
        PS ja saame hakkama.
        VÕIMENDITE REMONT ja KAASAJASTAMINE

Comment

Kas sul on probleem selles, et sagedusala on vales kohas või liiga lühike? Mõlemal juhul annab asja ümber häälestada, kuid mõndel juhul jõuab enne jämedalt ette arvutades ja siis järele häälestades kiiremini jaole.
          Mina teen ise ette arvutades, kunagi ammu kirjutasin niipalju üles: http://emperor.dyn.ee/failid/uploads/vef222.pdf

Comment

liiga lühike on. mismoodi saab olla vales kohas ?

Comment

no näiteks võid häälestada mitte 88-108 vaid 80-100 ja ongi vales kohas. See raadiote ümberhäälestamine on üks trikiga asi, sest seal ei ole ainult ühte õiget lahendust. Sagedusala pikkuse paika saamine on kusjuures palju salakavalam kui selle õigesse kohta nihutamine.

Comment

Working...
              X