Teade

Collapse
No announcement yet.

sonu kvx2963e ei näita pilti

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

See pidev plinkimine ongi (kui nüüd õigesti mäletan) just see, kui kaitserelee sisse lülitakse s.t. koormus toiteplokile on mingil põhjusel suurenenud. Viga ei tarvitse olla reatrafos vaid kusiganes mujal.
    Kui aega tegeleda, võta tagakaas maha, tõmba alumine suur plaat välja (see käib kaht klambrit surudes, plaati veidi kergitades ja liigub siinide peal välja), puhasta tolmuimejaga ettevaatlikult ja vaata üle. Võibolla leiad mingi kõrbenud takisti, kahtlase kondensaatori, põlenud trükkplaadi raja või külmjoote.
    Üldse on selle AE-2 sassii kohta netis suht vähe infot. EURAS ehk aitaks, aga sinna registreerimine on kahjuks tasuline
    Kui soovid võin skeemid .pdf-na saata.

Comment

tolmuimeja staatilist ei tooda?
      puhumisfunktsiooni "kaasaegsetel" tolmuimejatel ei ole ju.

skeemid võiks just-in-case olla küll. ehk saan ühe tuttavaga jutule. tal võib nendest abi olla. e-mail oleks siis kaupzz@gmail.com

Comment

tolmuimeja staatilist ei tooda?
        Ma ei tahaks nüüd alahinnata staatilise ohtlikkust teatud komponentidele, aga siinkohal on selline kartus on vist küll liigne. Tolmuimeja otsik plastikust ja mingil määral maandatakse staatiline läbi keha, kui torust kinni hoiad.
        Ise olen üksjagu pille nii puhastanud ja mulle küll tundub, et staatiline on siin psudoprobleem. Seni pole küll midagi staatilise surma läinud

Miskipärast ei usu, et remonditöökojad suruõhuga tolmu (ja seda on telekas omajagu&#33 oma ruumidesse paiskavad.

Muidugi pead ei anna, eks selle ala meistrimehed teavad täpsemini öelda.

Comment

Puhastamisest siis. Puhuda pole seal tõepoolest midagi, ikka imeda on vaja, ise samal ajal pikkade karvadega pintsliga õrnalt kõditades

Comment

Working...
          X