Teade

Collapse
No announcement yet.

Pioneer DEH-344R skeem vajaka

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Pioneer DEH-344R skeem vajaka

Tere
    Juhtus siis minu kätte eelpool nimetatud isend.Plaadil läbi põlenud(põlenud&#33 D961, Q972,Q971 ja Q961.Mujal midagi füüsiliste kahjustustega ei paista.Kuna ma skeemi ei leidnud siis ehk keegi oskab mind aidata nende transside kohapealt?Või pole sellega enam midagi peale hakata?

Leidsin service manuali mingilt kavalalt vene lehelt.Sain selle pdf-i mingi trikiga kätte ka.

Comment

Q961-2SB1243
      Q971-2SC1740S
      Q972-2SC1740S
      D961-1SR139-400(sobib suvaline samas mõõdus diood)

Comment

Aga mis arvad, kas ülejäänud jupid võisid elama jääda?

Comment

Kas selle Q961-2SB1243 asemele sobiks 2sb1202, mis mul olemas on?

Comment

Q961/D961 võid algul panemata jätta,need ei ole raadio tööks vajalikud.
            teised tuleb panna,need ei ole kallid transistorid.siis kohe näed,et mis juhtub.
            paistab et oled liig kõrge pinge raadiole peale andnud,teistmoodi ei õnnestu neid transistoreid kuidagi läbi lasta.

Comment

Asi selles, et ma isegi ei tea mis selle raadioga täpselt juhtus, väidetavalt jäi lihtsalt vait.Läbi oli veel ka D971.Transi asendasin selle enda pakutud variandiga.Ei midagi.On ehk veel mõned komponendid millele tuleks täpsemat tähelepanu pöörata?

Siiski pole vist läbi Q961/D961.Need olid lihtsalt natuke mustad, mõõtsin üle ja paistavad korras olevat.
              See skeem mis leidsin on nii kehva kvaliteediga et midagi sealt välja ei loe

Comment

lisaks D971-le on kindlasti läbi ka D972
                need on stabilitronid HZS6L ja HZS7L

Comment

Tänud, asi korras

Comment

Working...
                  X