Teade

Collapse
No announcement yet.

Shiro SL mp3 pleier

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Shiro SL mp3 pleier

Selline lugu siis, et on mp3 pleier. Mudeliks on Shiro SL. Mingil hetkel läks süsteem lihtsalt lolliks. Käima pannes tulevad normaalse teksti asemele mingid hiina või jaapani sümbolid või lihtsalt nö "normaalsed tähed" ainult, et täiesti suvalises järjekorras ja paljud ka korduvad. Näiteks kui ma ta käima panen näitab esimese loo tiitliks TTTTTT ja artistiks AAAaaa. Menüüs leiduvad sellised asjad nagu EQ, PPPPPPP, RRRRaa, SSSSS ja EEEE. Ühesõnaga küsismus siis selline, et kas kellegil on kogemusi sellise jamaga? Ma usun, et tuleks teha firmware uuendus aga peale pikka googledamist ei ole ikka veel mingit tulemust. Ehk mõni hea inimene aitab.

http://www.shirocorp.com/support/mp3.html
    hakka siit otsima, ehk on õnne h34r:

Comment

Mul ka sama mudel ja aeg-ajalt teeb tükke ta jah. Siiski, mul aitab alati nn reset nupu pruukimine. Viimane asetseb siis pleieri tagaküljel, suht servas väike auk. Seda mingi takisti või nõelaga sügada. Sees on lüliti, niiet on tunda kui saab pihta.

Comment

Vahest ta jookseb mul nii kinni, et muud võimalust polegi kui see reset. Nii palju aitab, et saab jälle uuesti ta tööle panna aga pilt on väga sassis ikkagi.

Comment

Working...
        X