mida tänapäeval annab kasutada mittepolaarse 50mikrose lüüdi asenduseks? pinget pole ollagi ja seega mingit erilist valikut pole võtta - kõik pakutavad mittepolaarsed on 35...150 voldised. Liiga suured teised :-P
Teade
Collapse
No announcement yet.
lüüdi asendus
Collapse
X
-
Originally posted by moi@May 4 2006, 22:09
Räägi parem täpsemalt, kuhu nii suure mahtuvusega ja "pinget pole ollagi" mittepolaarne lüüt käib. Äkki polegi nii väike pinge või nii suurt mahtuvust vaja.
Seal, kus pinget "üldse pole ollagi", võib mõnikord vaja minna hoopis 50V kondet!
Comment
-
Originally posted by moi@May 4 2006, 22:09
Räägi parem täpsemalt, kuhu nii suure mahtuvusega ja "pinget pole ollagi" mittepolaarne lüüt käib. Äkki polegi nii väike pinge või nii suurt mahtuvust vaja.
Ilmselt on mu mure tingitud siiski teisest asjast, nagu ma ühes teises threadis kirjutasin - nimelt kui konde tööpinge on nimipingega võrreldes liiga väike, on lekkevool suur. Kui tänapäeva konded on selles suhtes paremad, siis ilmselt langeb ka minu algse küsimuse põhjus ära :-)
P.S olen aktiivsest elektroonikaga tegelemisest juba pea 15 aastat eemal olnud, aga vahel ajab veri ikka rähnipoja puu otsa ;-)
Comment
Comment