Teade

Collapse
No announcement yet.

MP3-pleier vahetab ise lugusi

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

    MP3-pleier vahetab ise lugusi

    Selline mure, et see kord on pleieriks MPMAN MP-CS250 ja see hakaks millegipärast ise lugusi vahetama. Kui ta seisab niisama laua peal ja teda ei liiguta siis töötab ilusti, kui kätte võtta või liigutada õrnalt hakkab kohe aku tuli vahetuma pildiga mis tekib kui USB kaabel taga on, see vilgub hästi kiiresti ja paneb kohe suvaliselt mingi teise loo mängima(eelmine lugu lõpeb momentselt ära).

    Võtsin ta siis laiali, sees pool migneid vigastusi märgata pole aga kui ta laua pela laiali mängima panna siis vahetab ka lugusi aga kui paned kuskile(ükskõik kuhu nurka) selle trükkplaadile näpu õrnalt peale siis töötab ilusti, kui võtan näpu ära siis hakkab jamama. Mängib mingi lühikese jupi loost ja paneb jälle järgmise(koguaeg erinevalt).

    Olen otsinud firmware - ei leia. Olen otsinud, et kas teistel ka selliseid vigu olnud on - Google ei ole osanud veel aidata.

    #2
    Võibolla on trükkplaati pragu tekkinud. Põrutuse tagajärjel näiteks.
    Võta suurendusklaas ja uuri läbi. Pragu võib nii pisike olla, et niisama seda ei näegi. Veel võibolla trükkplaat surutakse vastu mingit kontakti, surve aga nõrgaks läinud ja näpuga vajutades taastub.

    Comment

    Working...
    X