probleem siis selles, et kui vasakusse kanalisse kõlar ühendada, hakkab kaitserelee tööle, krõbiseb imelikult, kui valin selektorist ainult parema kanali on kõik (Y) ok, kontrollisin lõputransid üle, kõik korras, oskab keegi äkki soovitada, mida edasi vaadata?
Teade
Collapse
No announcement yet.
Brig u-001, vasak kanal ei toimi
Collapse
X
-
Vaheta välja ka see 100 uF konde alaldi plokis, nende kaitsmete ja mutriga dioodide plaadil. Relee plokk saab oma pinge sellelt. Ma ise olen selle relee ploki küljes oleva relee välja visanud, need lõppvõimu poole minevad juhtmed otse gromkosti nupu külge jootnud. Lõppvõimu kõlarite relee on lõppvõimu plaadil. See jutt kehtib U 001 kohta.Maailm oleks puhas ja süüta
kui poleks õllejogurtit
- Õ.Õ.
Comment
-
Nii kondekas sai vahetatud, kuid viga endine. Arvate et siis mõtekas see relee sealt vahelt välja võtta ja otse helitugevuse regulaatorile ühendada sealt? Nüüd olen tähelepannud ka seda, et võimendil need kaks punast tuld mis näitavad ülekande koormust hakkavad nüüd hoopis varem põlema, kas see on reguleeritav?Nokia/Huawei/Sony/SonyEricsson/Motorola/LG/Samsung/Chinese MTK/Sagem
Comment
Comment