Teade

Collapse
No announcement yet.

Radiotehnika U-101

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Originally posted by LKM@May 26 2006, 17:00
    tõstsin kõik juhtmed parema kanali võimupealt vasaku võimendi poole peale ja parem kanal mängis ikkagi ilusti kuigi oli ühendatud vahele vasaku kanali võim mitte parema oma.
    Kui kõik juhtmed ringi tõstsid, siis küll!
    Testiks on vaja ringi tõsta ainult sisendite pistikud, siis saab selgeks, kas lõpp korras või mitte.
    Ikkagi siis see eelvõimendi.

Comment

Nii siis eelmvõimedi..
      kuidas tuvastada eelvõimendi viga..?
      mis seal peaks ära vahetama ???
      eelvõimedi pildid toodud eespool...

Comment

kui eelvõim käkine, siis 90% tõenäosusega K157UD2 kutu
        ehh... andrjusa

Comment

ja millene on K157UD2 ??

http://www.zone.ee/suzukipv50/101%20eel.JPG?2 eelvõim
          http://www.zone.ee/suzukipv50/DSCF6704.JPG?2 üld pilt ( mägristatud lõppvõim)

Comment

Originally posted by LKM@May 28 2006, 23:03
            ja millene on K157UD2 ??
            14-pin kiip, kirjad peal

Comment

Originally posted by LKM@May 26 2006, 13:57
              http://www.zone.ee/suzukipv50/DSCF6704.JPG?2

Proovisin seda juhtme varianti,Proovisin ka nii et tõstsin punastes kastides olevad juhthtmed kõik omavahel ümber.kuid ikka viga jääb samasse kanalisse.
              kas mõtlete neid kollastes ringides olevaid lüüte need mis on 100mkF korkem 100 seid lüüte ei leidnud kui ainult need.
              kas viga võib olla suurtes lüütides mis on 2000mF ?
              Oot pea hoogu! Ma lugesin välja, et kui sa juhtmed ringi tõstsid jäi viga SAMASSE kanalisse? Kui jäi samasse siis on viga ju LÕPPVÕIMENDIS mitte eelvõimus.
              Väike vahemärkus: ringi oleksid pidanud tõstma ainult need juhtmed mis asuvad kollasega märgitud lüütide juures ehk pistik kahe juhtmega. Minu soovitus oleks ära vahetada need kollasega märgitud lüüdid, need asuvad tagasiside ahelas ja mõjutavad otseselt võimendustegurit, muidugi võib seal veel vigu olla (häirib just see, et ragiseb).
              Need suured 2000uF lüüdid jäta praegu rahule (hiljem vaheta siiski ära), kui viga oleks nendes siis oleks seda tunda MÕLEMAS kanalis.

Comment

Originally posted by Rom@May 29 2006, 09:07
                Oot pea hoogu! Ma lugesin välja, et kui sa juhtmed ringi tõstsid jäi viga SAMASSE kanalisse?
                Ta tõstis ringi nii sisendi kui väljundi juhtmed!!!!!!!

Comment

Tõstsin ümber kõik juhtmed ja viga jäi sammase kanalisse seega viga ju eelvõimus!!
                  A kust saada asendust kivile 157UD2 ???

Comment

siin saadaval

Comment

Originally posted by jassa+May 29 2006, 08:02--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (jassa @ May 29 2006, 08:02)</td></tr><tr><td id='QUOTE'> <!--QuoteBegin-Rom@May 29 2006, 09:07
                      Oot pea hoogu&#33; Ma lugesin välja, et kui sa juhtmed ringi tõstsid jäi viga SAMASSE kanalisse?
                      Ta tõstis ringi nii sisendi kui väljundi juhtmed&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;&#33; [/b][/quote]
                      See jäi kahe silma vahele

Comment

no ma tõstsin juhtmed risti kõik parema kanalai lõpu juhtmed vasaku peale ja kõik vasaku lõpu juhtmed parema peale.. siis proovisin ka nii et jätsin vasku lõpu otsad ültse lahti ja panin vasku prema asemele et nagu mängis ainult prem kanal vasaku kanali lõpvõimuga ja mängis ilust..seega ma järeldan et viga ei saa olla lõpp võimus ju&#33;

Comment

Siis oled õigel teel, vabandan, et segadust külvasin. See et sa väljundi juhtme ka ringi tõstsid jäi mul kahesilmavahele millegi pärast seega minu viga.

Comment

Vahetan siis ära eelvõimu kivi K157UD2,
                            Vahetatud on ka suured lüüdit 6tk ja lõppvõimu lüüdit 2tk.

Comment

Kui eelvõimus viga siis tavaliselt on gromkosti pote läbi, seda kontrollisid?
                              Maailm oleks puhas ja süüta
                              kui poleks õllejogurtit
                              - Õ.Õ.

Comment

vabandage väga et nii rumal olen kuid.. mis asi on gromkosti pote ?

Comment

Working...
                                X