Kui see on Sinu esimene külastus, siis tutvu
palun korduma kippuvate küsimustega klikates selleks ülal asetseval lingil. Enne uue postituse lisamist pead Sa registreeruma.
Postituste lugemiseks vali meelepärane foorum allpool olevast nimekirjast.
ei tea veel seele K157UD2 läheb nats aega kuna elan maal..
kui olen selle ära vahetanud siis vaatab edasi..
a kas seda K157UD2 võib K157UD1 asendada?? K157UD1 on mul kohe võtta..
Igaksjuhuks mainin, et äkki ei juhtuks nii, et ilma asjata kivi vahetad...
Viga võib vabalt olla ka sisendi plaadil (sisendite selektsioon on tehtud kividel ja need saavad üsna tihti otsa). Kontrollimiseks ühenda mõne juhtme otsaga või pinsettidega vasak ja parem kanal omavahel kokku eelvõimu plaadi sisendil (eest vaadates asub plaadi vasakus otsas). Kui siis hakkavad mõlemad kõlarid võrdselt mängima siis on eelvõim korras ja viga seal osas, mis asub enne eelvõimu.
mul ka probla y101-ga
vahetasin toite konded ära, aga nüüd kui sisse lülitan lükkab VU meetri põhja
heli välja ei tule, juhtmed on õieti ühedatud, kontrollisin teise pealt üle
mul ka veel paar väikest viga...
1.) ei toimi see ekraan pildi võtab ette küll kuid midagi seal liikuma ei hakka nagu peaks... ekraani trükiplaadil on samuti kivi k157ud2 katsun vahetada selle ära vaatan mis siis teeb....
2.) mõlemad kanalid mängivad ilusti ja puhtalt kuid vasaks kanal on paremast vaiksem... alguses ei töödanud parem kanal ültse nüüd siis töötab kuid töötab tugevamini kui vasak kanal vahetasin ära ju eelvõimendi kivi K157UD2 ja lüüdid .. kust nüüd siish viga otsida??
Kui nivooindikaator ei tööta, siis viga selles K1004xxxx(oli vist mingi selline driver).Seda poes müügil pole.VAriant on siis üüs indikaator ehitada nt. kelladel või LEDidel(vajalikud driverid olemas ELFAs jm., juttu ka "Raadiolülitused" võimendite teema lõpus).
Tämbriplokis on kaks muuttakistit.Nendega reguleeritakse balanss kanalite vahel paika(nn. peen regull).Vaata, kas need on erinevates asendites..Häälestamiseks siis variant: sisendisse 1kHz siinuspinge(0,775V), MONO sisse, helivaljusnupu keerad 2/3 asendisse, väljundvõimsust mõõdad 4R peral 20W ning nivooindikaator peab näitama 0dB.See null reguleeritaksegi nende takistitega.Kui see paigas, siis on ka kanalid võrdsed.
Comment