Teade

Collapse
No announcement yet.

Kas keegi on nõus mu mp3 pleieri üle vaatama?

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Kas keegi on nõus mu mp3 pleieri üle vaatama?

Juhtus siis väike apsakas ja mp3 pleieril murdus pistik lahti plaadilt. Tegin pleieri lahti ja üritasin uuesti pistikut tagasi joota, aga selgus et 1 kinnitus oli tulnud plaadilt lahti. Jootsin siis jada peale uue kinnituse, aga järgmine kord kui jälle lahti murdus (nädala pärast) ei õnnestunud mul enam häält sisse saada. Pildi võtab ette, kõik mälu ja värk korras. Täna proovisin, jootsin juhtmed plaadile ja siis pistikusse, sain isegi klappidest korraks mingi heli kätte, aga see oli vaid korraks. Äkki mul õnnestus mõni väike vidin seal ära kärsatada või midagi sarnast. Kas keegi kellel on vajalik tehnika, on nõus oma vabat aega raiskama ja selle vidina korda teha? Oma jõud peale enam ei käi, sest sisaldab liiga väikeseid komponente. Tegu on siis Yakumo Hypersound XD 128mb pleieriga. Kuna välimuselt on see veel täiesti kõlbulik ja kunagi sai suure raha eest ostetud (1700.-) siis on veidi kahju lihtsalt seda ka ära visata, siiski väga visalt teeninud mind hea mitu aastat ja rahule olen ka jäänud heliga.
    Olen nõus ka sümboolset raha välja käima.

Vs: Kas keegi on nõus mu mp3 pleieri üle vaatama?

Tee pleierist porralikud pildid ja riputa kusagile üles, siis näeb mis ja kuidas.
    Mõni ehk võtab asja ettegi.

Comment

Vs: Kas keegi on nõus mu mp3 pleieri üle vaatama?

teen pildid niipea kui võimalik. Peab hea kaamera sebima.
      Tegu siis sellise isendiga http://www.yakumo.de/produkte/index....Player#1034567

Comment

Working...
      X