probleem selles, et Technics SA-EX100 pult enam ei tööta? Ausalt öeldes, ma põhjust ei tea. Kui viimati musa kuulasin panin laua peale, siis veel töötas. Umbes 2 nädala pärast võtsin uuesti laua pealt, et musa käima panna ja enam ei tööta. Vahetasin erinevaid patareisid ja ka neid mis teistes pultides on. Proovisin teise technicsi puldiga resiiverit käima panna ja see õnnestus, kahjuks on see tal aga ainuke funktsioon, peab ikkagi originaal olema. Ma ei tea, aga sellised pulte poes veel müüakse või mis ma tegema peaksin, mis võiksid olla alternatiivid?
Teade
Collapse
No announcement yet.
Technicsi pult EUR642175 pult ei tööta enam?
Collapse
X
-
Vs: Technicsi pult EUR642175 pult ei tööta enam?
ma arvan, et see 3 varinat oleks vast kõige parem, sest tõenäoliselt ma seda ise terveks ei saa. Aga kust sellist pulti otsida, toode on ise peaaegu 6 aastat vana? Technics peaks minema panasonicuga vist ühe toote alla?
Edit:Kuidas ma seda digikaga vaatan?
Comment
-
kuue aasta vanusel puildil võivad olla lihtsalt kontaktid saastased. Harutad puldi lahti, puhastad kumminupud altpoolt ja trükiplaadi kontaktpinnad kontaktipuhastusvedelikuga ära ja toimib jälle. Meie õhk on nii saastane, et aeg-ajalt pean endagi teleripulti niimoodi korrastama.
Comment
-
võtsin lahti, puhastasin ära, väga kleebine ja must oli, aga ikka ei tööta. Kuna ma muid vigu ei leidnud, siis ma arvan, et see infrapuna lamp vms on läbi ja selle vahetamisega ma enam hakkama ei saa. Arvatavasti peab uue puldi otsima. Keegi leventa.ee tegeleb technicsite ja panasonicutega, teab sellest keegi midagi?
Comment
-
Esmalt postitatud arctix pooltMul on sama jama telekapuldiga.Telekaks miskine GoldStar.kui ma digikaga vaatan ja ei näe et üldse midagi väljastaks siis milles asi?
Comment
-
Esmalt postitatud kreeklane pooltvii ta lähimasse parandusse.seal kontrollitakse ossilograafi abil m/s üle. ja kui see on korras siis parandus läheb 70-100 krooni ringis.ikkagi odavam kui uut pulti otsida.
Comment
-
Vii pult kuhugi ülevaadata kuna enamus universaalpulte audio süsteeme ei toeta.Kui sa tahad uut pulti osta siis pead pöörduma Leventa või Panaservice poole aga ma kardan,et nii vanale mudelile enam tellida ei saa.Universaalpult,mis toetab väga paljusid süsteeme on kallid.Üks võimalik variant on selline:http://www.oneforall-int.com/index.html
Comment
-
oleks selline küsimus, et siin http://www.tevalo.ee/foorum/showthread.php?t=24017 teemas soovitatakse trükiplaat viinaga vms ära puhastada, võibolla peaks ise ka seda proovima?
Comment
-
Pahatihti on vanadel pultidel saatjadioodil jalad jootest lahti. Eriti tundub asi sedamoodi olevat. Halvimaljuhul diood läbi kui midagi ei saada. Kehvad jootekohad võivad ka toiteklemmide ja PCB vahel olla.MSN- taneltreima182@hotmail.com
telefon katki.
Comment
Comment