Teade

Collapse
No announcement yet.

Technicsi pult EUR642175 pult ei tööta enam?

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Technicsi pult EUR642175 pult ei tööta enam?

probleem selles, et Technics SA-EX100 pult enam ei tööta? Ausalt öeldes, ma põhjust ei tea. Kui viimati musa kuulasin panin laua peale, siis veel töötas. Umbes 2 nädala pärast võtsin uuesti laua pealt, et musa käima panna ja enam ei tööta. Vahetasin erinevaid patareisid ja ka neid mis teistes pultides on. Proovisin teise technicsi puldiga resiiverit käima panna ja see õnnestus, kahjuks on see tal aga ainuke funktsioon, peab ikkagi originaal olema. Ma ei tea, aga sellised pulte poes veel müüakse või mis ma tegema peaksin, mis võiksid olla alternatiivid?

Vs: Technicsi pult EUR642175 pult ei tööta enam?

kui sul on käepärast ossilograaf,siis saad ise kontrollida.kui pole,siis vii kuhugi kus on.
    teine moodus on väheke kallim-tuleb vahetada kvarts ja IR diood.alati jääb võimalus et kulutus oli asjata.
    kolmandaks-ostad uue puldi

Comment

Kõige pealt peaks vaatama, kas pult üldse midagi väljastab. Üks võimalus kontrollida oleks kasvõi näiteks digifotokaga vaadata.

Comment

ma arvan, et see 3 varinat oleks vast kõige parem, sest tõenäoliselt ma seda ise terveks ei saa. Aga kust sellist pulti otsida, toode on ise peaaegu 6 aastat vana? Technics peaks minema panasonicuga vist ühe toote alla?

Edit:Kuidas ma seda digikaga vaatan?

Comment

kuue aasta vanusel puildil võivad olla lihtsalt kontaktid saastased. Harutad puldi lahti, puhastad kumminupud altpoolt ja trükiplaadi kontaktpinnad kontaktipuhastusvedelikuga ära ja toimib jälle. Meie õhk on nii saastane, et aeg-ajalt pean endagi teleripulti niimoodi korrastama.

Comment

Mul on sama jama telekapuldiga.Telekaks miskine GoldStar.kui ma digikaga vaatan ja ei näe et üldse midagi väljastaks siis milles asi?
            Bzzzt!!

Comment

võtsin lahti, puhastasin ära, väga kleebine ja must oli, aga ikka ei tööta. Kuna ma muid vigu ei leidnud, siis ma arvan, et see infrapuna lamp vms on läbi ja selle vahetamisega ma enam hakkama ei saa. Arvatavasti peab uue puldi otsima. Keegi leventa.ee tegeleb technicsite ja panasonicutega, teab sellest keegi midagi?

Comment

vii ta lähimasse parandusse.seal kontrollitakse ossilograafi abil m/s üle. ja kui see on korras siis parandus läheb 70-100 krooni ringis.ikkagi odavam kui uut pulti otsida.

Comment

Esmalt postitatud arctix poolt
                  Mul on sama jama telekapuldiga.Telekaks miskine GoldStar.kui ma digikaga vaatan ja ei näe et üldse midagi väljastaks siis milles asi?
                  Siis on puldil midagi viga. Alustuseks proovi puhastada. Ja nuppude all olevad mustad täpid võid proovida nt hariliku pliiatsiga üle teha. Ja proovi siis kas töötab.

Comment

Esmalt postitatud kreeklane poolt
                    vii ta lähimasse parandusse.seal kontrollitakse ossilograafi abil m/s üle. ja kui see on korras siis parandus läheb 70-100 krooni ringis.ikkagi odavam kui uut pulti otsida.
                    jama lugu on see, et pult välimuselt ka suht puru. Sisemus on enamvähem, aga jah see pold kruvidega kinni ka, pidi lahti kangutama. Ma ei teagi, kui head need universaalsed puldid võivad olla?

Comment

Vii pult kuhugi ülevaadata kuna enamus universaalpulte audio süsteeme ei toeta.Kui sa tahad uut pulti osta siis pead pöörduma Leventa või Panaservice poole aga ma kardan,et nii vanale mudelile enam tellida ei saa.Universaalpult,mis toetab väga paljusid süsteeme on kallid.Üks võimalik variant on selline:http://www.oneforall-int.com/index.html

Comment

mõnda toodet, sealt oskate pakkuda, mis võiks töötada?

Comment

oleks selline küsimus, et siin http://www.tevalo.ee/foorum/showthread.php?t=24017 teemas soovitatakse trükiplaat viinaga vms ära puhastada, võibolla peaks ise ka seda proovima?

Comment

Pahatihti on vanadel pultidel saatjadioodil jalad jootest lahti. Eriti tundub asi sedamoodi olevat. Halvimaljuhul diood läbi kui midagi ei saada. Kehvad jootekohad võivad ka toiteklemmide ja PCB vahel olla.
                            MSN- taneltreima182@hotmail.com
                            telefon katki.

Comment

tellisin igatahes uue puldi Leventast ära, hetkel veel ootan, asi on veninud umbes 25 päeva, mul kiiret pole, aga loodan ,et nad mulle pettust ei tee, sest raha on juba makstud, pult muidu maksis 503kr.

Comment

Working...
                              X