Sattus kätte selline kassetikas (sisu=Vesna 201 tänud to:Felch) .
Asi aastast 1987 ja kasutamata, isegi mul oli au sellelt süütus maha võtta (noh plommid peal). Mõned kuivad lüüdid vahetatud ja voilaa !
Nüüd siis probleem.
Kuna toiteplokki pold, siis mõtlesin kasutada tavalist seinakuubikut.
Käib, ok aga õudne võrgumüra on.
Võtan siis lahti, ühendan adapteri klemmidega paralleeli 10000uF(kohe konde vastu pesa) - läks veidi vaiksemaks, aga ära ei kadunud. Katsed plaadi peal paraleelsete lüütide
toitele lisamine lõppes hoopis võrgumüra tugevnemisega !!. Ja huvitav veel asjaolu, et liiniväljundis võrgumüra pole . Samuti lõugab makk mitu sekundit pärast seinast väljakoukimist (kondedes ikka laeng sees).
Laboratoorse toiteplokiga sellist jama pole (loomulik kah ju )
Järeldus (kahtlustan tehase praaki ). Maa valesti veetud !
Võrgumüra tugevus ei sõltu ka helivaljusest.
Sama kuubik süntesaatori taga ja kah kõik ok.
Nüüd küsimus. Kas keegi teab kuidas need juhtmed seal sees veetud on ja kuidas ühendatud ? või kokku puutunud konkreetse probleemiga . Netist võib leida ainult sellise skeemi , kus maa ots on "maa" ja kõik.
või tuleb mul hakata kõrgstabiilset toiteplokki ehitama ?
Asi aastast 1987 ja kasutamata, isegi mul oli au sellelt süütus maha võtta (noh plommid peal). Mõned kuivad lüüdid vahetatud ja voilaa !
Nüüd siis probleem.
Kuna toiteplokki pold, siis mõtlesin kasutada tavalist seinakuubikut.
Käib, ok aga õudne võrgumüra on.
Võtan siis lahti, ühendan adapteri klemmidega paralleeli 10000uF(kohe konde vastu pesa) - läks veidi vaiksemaks, aga ära ei kadunud. Katsed plaadi peal paraleelsete lüütide
toitele lisamine lõppes hoopis võrgumüra tugevnemisega !!. Ja huvitav veel asjaolu, et liiniväljundis võrgumüra pole . Samuti lõugab makk mitu sekundit pärast seinast väljakoukimist (kondedes ikka laeng sees).
Laboratoorse toiteplokiga sellist jama pole (loomulik kah ju )
Järeldus (kahtlustan tehase praaki ). Maa valesti veetud !
Võrgumüra tugevus ei sõltu ka helivaljusest.
Sama kuubik süntesaatori taga ja kah kõik ok.
Nüüd küsimus. Kas keegi teab kuidas need juhtmed seal sees veetud on ja kuidas ühendatud ? või kokku puutunud konkreetse probleemiga . Netist võib leida ainult sellise skeemi , kus maa ots on "maa" ja kõik.
või tuleb mul hakata kõrgstabiilset toiteplokki ehitama ?
Comment