Teade

Collapse
No announcement yet.

radiotehnika u-7111 relee

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

radiotehnika u-7111 relee

Tere mure siis selline,et läksin sõbra juurde samusele võimule väikest ravi tegema.vol pote oli õhtal ,lüliti jubis jne see selleks.Lüüdid olid ka kuivanud(kostus võrgumüra) ja üks oli veel 2200 uF eelnevalt pantud(originaal 4700).Mul oli kaks 35V 3300uF lüüti kaasas juhtmete otsas ja siis ma panin trafo poolsele lüüdile ühe lisaks.Siis läks seal vist midagi kusagile vastu ja lõi nata sädet vinagu ka lüütide laadimisel,aga võim jäi ka vait:S Hakkasin siis pingeid kont(rollima ja hiljem vigast plokki otsimn ra ja jõudsieleeni.Otse releele pinge peale pannes (viin maaga ühendusse) lükkab kõlarid järele,aga muidu asi ei funka.see transs,mis releed peaks tegelikult järele lükkama oli ka ok.Küsimus siis selline,et kas asi lõi selle kivi siis õhtale we:S Ok vastake,kas kivi persses we.Ega mul seda kusagilt saada pole ja peab siis otse panema pole vast hullu.Vastuteeneks otsin talle kusagilt lyydid (panen 16 voldistest kokku)

asjaga kiire,sest homme lõunaks oleks vaja asi tagastada vast keegi jõuab midagi vastata.
    otsija

Vs: radiotehnika u-7111 relee

Kardan, et lasid oma proovimisega lõpud läbi.
    Kõigepealt kontrolli kaitsmed ära.
    Elu on nagu lintmakilt muusika kuulamine. Mida lõpupoole, seda kiiremini hakkab linti äraandev ketas pöörlema...

Comment

otsimn ra ja jõudsieleeni
      normaalne
      Ma ei saa sellest aru, järelikult on see vale.

Comment

Einohh kaitsmed,dioodid värgid loogensh kontrollitud hakkasin vaatama,kaugele sirakas jõudis ja oli kuni lõppudeni välja.Kõik töötas(enne releed kõll panna,siis lärmas),aga releed järele ei võtnud.Panin siis niisama juhtmega relee otseühendusse ja nüüd käivitamisel see raksakas käib.Tglt võimtagastatud,aga tahaks siiski teada,et kas see kivi seal siis läbi we.. kui on,siis pole mõtet enam asjaga tegelema hakata.
        otsija

Comment

Pagan küll ma ytlen see asi on siin kahtlane.Korra parandasin selle jama ära (vigase teksti) vaatasin,et kõik ok,aga ehh ikka sodiladu.. pohh ka las siis olla
          Esmalt postitatud Elukaz poolt
          normaalne
          otsija

Comment

Working...
          X