Tere mure siis selline,et läksin sõbra juurde samusele võimule väikest ravi tegema.vol pote oli õhtal ,lüliti jubis jne see selleks.Lüüdid olid ka kuivanud(kostus võrgumüra) ja üks oli veel 2200 uF eelnevalt pantud(originaal 4700).Mul oli kaks 35V 3300uF lüüti kaasas juhtmete otsas ja siis ma panin trafo poolsele lüüdile ühe lisaks.Siis läks seal vist midagi kusagile vastu ja lõi nata sädet vinagu ka lüütide laadimisel,aga võim jäi ka vait:S Hakkasin siis pingeid kont(rollima ja hiljem vigast plokki otsimn ra ja jõudsieleeni.Otse releele pinge peale pannes (viin maaga ühendusse) lükkab kõlarid järele,aga muidu asi ei funka.see transs,mis releed peaks tegelikult järele lükkama oli ka ok.Küsimus siis selline,et kas asi lõi selle kivi siis õhtale we:S Ok vastake,kas kivi persses we.Ega mul seda kusagilt saada pole ja peab siis otse panema pole vast hullu.Vastuteeneks otsin talle kusagilt lyydid (panen 16 voldistest kokku)
asjaga kiire,sest homme lõunaks oleks vaja asi tagastada vast keegi jõuab midagi vastata.
asjaga kiire,sest homme lõunaks oleks vaja asi tagastada vast keegi jõuab midagi vastata.
Comment