Teade

Collapse
No announcement yet.

Mitsupishi teler

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

    Mitsupishi teler

    Lugu järgmine,et teler mängib siis kui tal selleks tuju on.Lülitad teleri nupust mängima ,teeb väikse popsu punane tuli jääb põlema ja kogu lugu.Samas kui võtan teleril tagumise kaane lahti,mängib nii kui mees muiste ei mingit väljalülimist.Küll olen teinud igasuguseid koputusi ja raputusi,mängib.Samas panen telekale tagakaane peale,proovin,mängib,upitan teleka seinakinnitusele lülitan teleka uuesti tööle,ei mängi.Põleb punane tuluke ja kogu lugu.Milles võib viga olla.Vahel mängib telekas korralikult mitu päeva samas jälle nöögib päevas mitu korrda.

    #2
    Vs: Mitsupishi teler

    tundub et kuskil on kehv kontakt.kaane panekul plaat väändub ja viga lööb välja.

    Comment


      #3
      Vs: Mitsupishi teler

      Äkki kaas läheb vastu kineka taguotsal olevat plaati ja seal on hoopis paha kontakt, kas siis kineka enda pesas või mujal? Igatahes võta mõni mittejuhtiv pulk ja ettevaatlikult mõjuta plaate jõuga töötava telekaga, eriti just suuremate juppide ümbert. Näpud hoia eemale, seal on kohati päris kõrgeid pingeid.

      Comment


        #4
        Vs: Mitsupishi teler

        No nii nüüd on teine päris vait ,tuluke põleb aga pilti netu.Koputa või tao jalaga ei midagi.Peab vist poepoole uue järele silkama.Tänan vastajaid,juhtumisi juhtusin seda foorumit lugema ja ütleks täitsa asjalikku juttu aetakse.

        Comment


          #5
          Vs: Mitsupishi teler

          Pidi teine juba oma maise teekonna lõpetama kui leidus tarkmees kes tegi asja korda 20min.Oligi vaja lihtsalt ületinutamist ja korras.Kui läksin aga teenendusse öeldi,et oi,oi kui palju raha vaja väljakäia tuleb ennem kui korda saab.Teema lõpp .

          Comment


            #6
            Vs: Mitsupishi teler

            tra siin soomes kah yhe 36 tollise mitsuga jama, omanikule aeti sama paska mitsu hoolduses, vigane oli aint realõpu transs. viis minti ja viga leitud seda kuulis juba toite sirinast.

            Comment

            Working...
            X