Teade

Collapse
No announcement yet.

mp3 pleyeri remont.

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

mp3 pleyeri remont.

Kas keegi on nõus ette võtma peene jootmis töö. Ise ei kujuta ette kui palju tööd vaja on teha. www.zone.ee/served/pilt
    on näha pildid pleyerist. Tegu on yakumo Hypersound XD 256MB pleyeriga.
    Probleemiks on see et viimasel pildi on näha ära murdunud kõrvaklapi pistik. Pistikuga tuli maha ka 1 kinnitus jada plaadilt. Kui ma ürtitasin seda kuidagi oma jootekolviga joota siis ei õnnestunud. Äkki kellelgil on võimalus mõne peenema riistaga see valmis ehitada. esimesel pildil on näha pleieri ots koos mikrofoniga(paremal) ja klappide kohta (vasakul) vasakul üleval nurgas(montaasil) on näha puuduvat jada. Kolmas pilt on teiselt poolt plaati, neljas samuti. Viiendal on koos pistikuga probleemne koht.
    Asun tartus, panin täna teema ülesse kuid saan ise tulla tartusse alles järgmine nädal pühapäeval. Nädala sees vahel jälgin teemat.

Ardi.

Vs: mp3 pleyeri remont.

Upin siis veidi!

Comment

Võin proovida.Ise tulen tartusse teisipäeval või kolmapäeval.Olen ennemki MP3 mängijate kõrvaklapi pistikuid parandanud.
      * * *

Comment

Mis see nüüd nii peenlektroonika on, mingi odavama kolbiga joodab ka siukse jura ära
        Mida punk on liitnud, ärgu Tisko lahutagu

Comment

Seda küll.Kui see tinutamine veel nii käpas pole siis on iseasi.
          * * *

Comment

noo asi pole selles et see peen on või vastav oskus puduks. Asi selles et see kinnitus koht on puudu. Muidugi võib asi ka vajaliku tehnika taha jääda sest mul statiiv puudub, mis aitaks tublisti.

Aga anna teada kui oled valmis asja üle vaatama.

Comment

Ma saadan sulle PS-is oma posti aadressi.Pane teele ja ma vaatan üle.
              * * *

Comment

Working...
              X