On üks pioneeri makk (DEHP8400MP) mis siis veitsa jukerdab, kui lülitad ta sisse siis ta mingi aeg on sees ja siis otsustab ennast välja lülitada, et oskab öelda keegi kust viga otsida?
Teade
Collapse
No announcement yet.
Auto makk jamab (lülitab ennast välja)
Collapse
X
-
Vs: Auto makk jamab (lülitab ennast välja)
kas see on allalastava esipaneeliga mudel?siis võib vigane olla lintkaabel,mis ühendab esipaneeli põhiplaadiga.
põhjuseks võib veel olla 12V kadumine.see peab olema pistiku kahel otsal.
mõnel mudelil on lüliti esipaneeli asendi määramiseks,seda tuleks vaadata.
ja üldse tuleb vaadata,et kas kadumine toimub iseenesest,või raputamisest.
-
Esmalt postitatud roltzs pooltSee on allalastava esipaneeliga, aga selle lindi ma vahetasin alles ära, kuna ennem oli ja viga selles.
Ja kadumine toimub iseenesest, mitte raputamisest.... siiski kogemustega spetsialist@71
* Videotööd Sony Pro XD kaameraga * videomontaaz Dual Xeon E5450/32GB RAM/M2.SSD/2xGPU*
Comment
-
Ei seda linti polnud vaja joota, see sai uus ostetud, koos selle trükkplaadi osaga, ainult kruvi uus külge ja see venam seda jama küll ei põhjusta.
Tsitaat:
Esmalt postitatud roltzs poolt
See on allalastava esipaneeliga, aga selle lindi ma vahetasin alles ära, kuna ennem oli ja viga selles.
Ja kadumine toimub iseenesest, mitte raputamisest.
Osadel makkidel on on/off lülitamise ahelas väikese mahtuvusega elektrolüüt kondekas (väljalülitamise viite tekitamiseks). On olnud juhuseid, kus see on koolenud ja teeb ise suvaliselt "auto off" toimigut. Samuti on vahel põhjustanud analoogset jama on/off nupp ise.
Nupp on korras, aga kes seda oskaks öelda milline see seal on/off lülitamise ahela kondekas on, siis saaks ka selle järgi vaadata.
Comment
-
Ma leidsin nüüd ka selle maki skeemi ülesse, aga ise ei suutnud sealt välja lugeda küll kus kohas see on/off ahela elektrolüüt seal on. Et kui keegi targem viitsiks seda vaadata ja öelda milline seal, siis oleks tänulik.
Skeem on pdf formaadis:
http://www.zone.ee/roltzs
Comment
Comment