Teade

Collapse
No announcement yet.

Sharp 70GS teleri pildiviga_probleem

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Sharp 70GS teleri pildiviga_probleem

Mõned ajad tagasi hakkas teler sisselülitamise järel pildi ülemist osa natuke kokku suruma. Nüüd on see kokkusurumine juba päris tuntav ja lisandunud on ka valge horisontaal triip kokkusurutava osa peal. Kokkusurutav osa vibeleb ka kergelt. Kui teler nö soojeneb umbes 1minut siis kaob värelus ja valge triip ka. Pilt läheb normaalsuuruseks ja kõik töötab kui kellavärk.

Ise arvan nagu, et mingi kondekas vast hakkab saba andma ja kui soojeneb siis töötab jälle normaalselt.

Äkki on keegi tark võimeline nö õunte pealt viga ennustama. Panen ka erinevad manuaalid, et ehk on nendest abi, seal skeemid ja service teemad olemas. Kiiremas korras teen telekas pilti ka, et viga paremini mõista.

http://www.hotsepp.pri.ee/data/tv/

Tänud

Vs: Sharp 70GS teleri pildiviga_probleem

alusta kaadritoitest.seal on kahepolaarne toide,vaheta alustuseks filterkondensaatorid

Comment

Tunnistan, et vihje oli kindlasti asjalik aga minu enda lollus ei võimalda pelgalt sõnade järgi asja kallale asuda. Äkki teed manuaalist väikse screeni ja sinna ring ümber siis tean kustr näpuga järge ajada.

Kui asi läheb tinutamisest kaugemale siis pean vist ikka parandusse viima, aga ma ei tea palju see maksma läheks.

Comment

anna siis teleri täpne nimetus

Comment

Täpse margi saan anda homme, sest olen tööl aga telekas on kodus. Homme panen ka foto üles, et asi selgem oleks.
          Aga tänud sulle kreeklane, et viitsid keskenduda.

Comment

Teleri täpne mark on siis 70GS-64SC.

Pildid ekraani olukorrast ja muudest asjadest on eelmises postis sisaldaval aadressil. Loodan , et see on abiks.

Panen ka õige manuaali sinna.

Comment

oled ikka kindel,et tahad ise sisse vaadata?see on isegi õppind parandajale vastik aparaat.
              aga kui julged,siis vaheta C615/C616
              üle võib vaadata ka C501/C509.
              alustuseks vaata üle pinged nende kondensaatorite peal,need peavad olema võrdsed.
              ja veel,kahtlasemad on need kondensaatorid,mis asuvad kuumenevate detailide(radiaatorid,suured takistid)läheduses.

Comment

Konsulteerisin ühe telekaparandajaga ja temagi ütles, et mul ei maksa lammutada, sest SHARP pidi olema telekaparandajate õudusunenägu, kuna kõik on pandud tihedalt kokku ja kasutatakse mingeid kaldkondentsaatoreid (võisin midagi valesti mõista). Ma ei teagi nüüd mida teha?!
                Üks võimalustest on lasta sjal omasoodu minna ja seni kuni asi häirivaks muutub, teine asi on telekas viia parandusse, kus tuleb maksta pappi, mille jagunemine on selline, et detail maksab 25 eeku ja tööraha 600 (ala selline summa mulle öeldi). Lisaks tuleb 2-3 päeva oodata ka veel, sest tööd olevat palju. Võta siis kinni?
                Kui lasen asjal omasoodu minna siis kas see kondeka mahtuvuse kadumine võib tekitada lisaprobleeme või kahjustusi teistes ahelates?

Comment

kui see viga väga ei sega,siis las olla nii nagu on.midagi hullemaks see viga ei tee.ainuke asi,et järjest rohkem hakkab kuluma aega kuni pilt normaalseks läheb.ja mingil hetkel ta enam ei lähegi.
                  vananevad ka muud osad,ja kui ühel hetkel teler töö lõpetab,siis lase ka kaader korda teha.

Comment

OK tänud, jätan selle asja ajal siluda

Comment

Working...
                    X