Teade

Collapse
No announcement yet.

Estonia 35AC-021 vajavad parandamist

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

    Estonia 35AC-021 vajavad parandamist

    Tere,

    Mul on siin Estonia 010 võimendi taga kaks vähemal või rohkemal määral remonti vajavat Estonia 35AC-021 kõlarit. Ühel neist on bassielement vait jäänud. Avades märkasin, et üks vasktraat on elemendi küljest lahti tulnud, võimalik, et on veel mingeid vigu kuna kõrged/kesk ei tundu ka kuigi puhtalt mängivat. Teisel kõlaril kõlab teatud kõrgete sagedustega heli vilisevalt. Kõlar sai transportimise käigus kannatada ja elemente kaitsvad võred olid üsna deformeerunud. Kahtlustasin et element käib vastu võret lihtsalt ja üritasin võimalikult sirgeks tagasi painutada, kuid teatud kõrgel sagedusel kõlar ikkagi viliseb.
    Kuna olen igasuguse tehnika alal suht võhik, siis remontijat minust enesest ei ole. Kas keegi siinsetest Tartu inimestest oleks nõus mu kõlareid natukene putitama. Kompenseeriksin loomulikult ajakulu ja vaeva. Või siis oskate ehk soovitada, mida nendega üldse edasi teha? Kas tasub ehk kusagile(ntx Tevalosse) remonti viia? Või müüa lihtsalt maha mõnele huvilisele ning osta enesele uued?

    Kristjan

    #2
    Vs: Estonia 35AC-021 vajavad parandamist

    kui sa just eriline estonia kõlarite fänn pole,siis müü maha.sellele rahale,mis parandusele kuluks lisad natuke juurde ja saad uued korralikud kõlarid.

    Comment


      #3
      Vs: Estonia 35AC-021 vajavad parandamist

      Probleem sama marki kõlaritega. Nimelt selgus lahti võttes kummaline tõsiasi, et terminalide juhtmed jooksevad mõlemal kõllil erinevalt. St ühel + terminali alt filtrite klemmile nr 1 ja teisel kõlaril klemmile nr 3. Lihtsamalt öeldes ühel jooksevad nad otse klemmidele ja teisel risti. ja need kõlarid on poest ostust saadik minu käes ja neid pole lahti kisutud. Kumb siis õige on?

      Comment


        #4
        Vs: Estonia 35AC-021 vajavad parandamist

        TERE.
        Kui müüma hakkad mõtle hind välja,äkki olen huvitatud.

        Comment

        Working...
        X