Teade

Collapse
No announcement yet.

Pioneer CT-S550S displei remont

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

    Pioneer CT-S550S displei remont

    Niisiis, mure järgmine. Toredal päeval lõpetas sellesamuse eelpool nimetatud aparaadi displei lihtsalt põlemise - pilt täiesti must. Kõik nupud töötavad, heli olemas, masin töötab - ainult, et displei ei taha pilt ette võtta.
    Oli aparaat ühes remondikohas remondiski. Seisis seal 2 kuud. Siis lihtsalt läksin ja võtsin ta sealt tagasi. Härrased remondikojas teatasid, et viga on teada - viga olevat displei toites. Et NÄE - natuke nagu valgust juba displeisse on nad saanud. Ja mis seal salata - juhet seina torgates ja ON nuppu klõpsides - tõepoolest - displeile olid nad suutnud nö. natuke elu sisse puhuda, aga valgus on kõigest aimatav ja miskil kummalisel põhjusel on valgustatud ka infot, mis nagu hetkeliste setingute kohaselt seal displei peal valgustatud kujul kajastuma ei peaks. Härrased väidavad, et neil lihtsalt ei olnud aega, et vaja plaat .... eeem skeemidega ja kogu kupatusega maha võtta ja ...misiganes mõõtmine teha ja siis selgub ka kogu tõde displei valgustusest ja ehk kannatab ka seda parandada.

    Tähendab siis - oleksin huvitatud mõnest toredast spetsialistist, kes selle, natuke nagu poolelijäänud töö, mõistliku hinna ja vastava kokkuleppe kohaselt ette võtaks.


    tänud ette


    R
Working...
X