Teade

Collapse
No announcement yet.

Telekad

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Telekad

Tere! Seisavad paar telekat. Ühele olex vaja kinet W76ERF042X044 (Teler ise FINLUX TZ82X8 ) Olen kuulnud, et Samsung WS-32Z46 kasutab ka sama toru...Teine telekas on Philips 28PW6515/01 ja tahab mingit imelikku plaati, mille peal on kogu juhtimine ja kõik mikrokiibid.(Nii vähemalt remonditöökojast öeldi. Uue plaadi saab tellida siis kui vana vastu annad...!!!???)Päritolu kohta võib öelda ,et on Soomest toodud aga natuke puudulikud.Kas keegi oskab öelda ,mis summade eest ja kas üldse on kusagilt neid asju võtta ,või võib nad rahulikult ära utiliseerida.
    Ette tänades...
    Au tööle !

Vs: Telekad

Utiliseeri ära, kui pole muidugi väga haruldaste/hinnaliste mudelitega.
    Elu on nagu lintmakilt muusika kuulamine. Mida lõpupoole, seda kiiremini hakkab linti äraandev ketas pöörlema...

Comment

Hmm... mind huvitaks selle philipsi emaplaat... kas sul 100Hz-ine telekas? Mingit part numbrit?

Comment

Tegemist on jah 100Hz -se telekaga.Emaplaat on täiesti töötav,sest olen saanud minul puuduvat juhtimisplokki selle teleka peal proovida ja kõik toimis ideaalselt (Kuna juhtplokike tuli tagastada siis muidu ok telekas seisab praegu niisama ja ootab plaati,mis käib emaplaadi külge.)Part numbrit ei oska öelda Teleka mudel 28PW6515/01 Sassii nr.?=S A10E.Prod.nr.OG 010046 110211.Kine on küll väiksem W66ERF001X013 kuid sisu on ilmselt sama...
        Au tööle !

Comment

Tere.
          Mul on olemas teler Salora TZ82R3 koop on väga hea aga keegi on 100 hz ploki ümber vahetanud ei otsi jaamu välja(jookseb üle),võiks koobi maha parseldada.Niikuinii on kahjum. Pilt on puhas ja värvid head(nagu uus) ,et kahju utiliseerida.

Comment

Esmalt postitatud Iipar poolt
            Tegemist on jah 100Hz -se telekaga.Emaplaat on täiesti töötav,sest olen saanud minul puuduvat juhtimisplokki selle teleka peal proovida ja kõik toimis ideaalselt (Kuna juhtplokike tuli tagastada siis muidu ok telekas seisab praegu niisama ja ootab plaati,mis käib emaplaadi külge.)Part numbrit ei oska öelda Teleka mudel 28PW6515/01 Sassii nr.?=S A10E.Prod.nr.OG 010046 110211.Kine on küll väiksem W66ERF001X013 kuid sisu on ilmselt sama...
            Mul see plaat riiulis. Pean üle kontrollima, kas number sama. Muidu oleks nõus testima? Endal emaplaat veidike kutu, tegelen hetkel selle taastamisega. Tahaks teada, kas on üldse mõtet taastada, või tuleb kohe uus tellida.

OT:Ilmselt tahavad nad uue tellimiseks vana asemele saada sellepärast, et see tehasest nö "garantii" läbi ümber vahetada, samas kasseerides kasutajalt raha (:

Comment

Esmalt postitatud suurpealik poolt
              Mul see plaat riiulis. Pean üle kontrollima, kas number sama. Muidu oleks nõus testima? Endal emaplaat veidike kutu, tegelen hetkel selle taastamisega. Tahaks teada, kas on üldse mõtet taastada, või tuleb kohe uus tellida.

OT:Ilmselt tahavad nad uue tellimiseks vana asemele saada sellepärast, et see tehasest nö "garantii" läbi ümber vahetada, samas kasseerides kasutajalt raha (:
              Philipsi esindustes tahavad jah vana plaati asemele.Ilmselt selle patenteeritud Dolby pärast või krt neid teab.Mul pole kahjuks isegi mitte mingit vana plaadi tükkigi ette näidata nii et saadeti üsna viisakalt pikalt...Testida plaati ikka saab See ju ainult pessa pistmise rõõm
              Au tööle !

Comment

Kuna ei leia võimalust, kuidas siin foorumis privaatsõnumit saata , siis äkki vahetaks kuidagi kontakte?

Comment

Vajutad kasutaja nime peal paremat hiireklahvi ja tuleb kiri saada privaatsõnum
                  viimati muutis kasutaja Hents; 31 m 2007, 18:22.

Comment

Esmalt postitatud Hents poolt
                    Vajutad kasutaja nime peal paremat hiireklagvi ja tuleb kiri saada privaatsõnum
                    Tänan, ei osanud sealt otsidagi.

Comment

Working...
                    X