Teade

Collapse
No announcement yet.

Sanyo võimendi üks kanal tuksis

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

    Sanyo võimendi üks kanal tuksis

    Kui kõik ausalt ära rääkida, sai asi alguse sellest, et ostsin täna siinse kasutaja Sahtel´i käest võimendi Sanyo DCA 30. Enne, kui probleemi juurde asun, mainin ära, et kui ma müüja juures võimendit kuulasin, oli ta korras. Stereo oli olemas, balansi nupp funkas (miks ma seda ütlen-see seostub mu probleemiga). Jama hakkas pihta siis, kui olin asja koju tarinud, seega minu süü, ilmselt sai transa ajal kusagilt kolakat, raputust või mõjus niiske talveilm, kuigi ma kandsin teda seljakotis.
    Aga asun asja kallale. Nimelt avastasin kodus teda käima pannes, et parema kanali väljundis pole heli. Mõlema kanali VU meetrid aga liiguvad, see viitaks nagu asjaolule, et eelvõimendi ja lõpu vahel on ühendusega probleeme või siis sai lõppvõim haiget, kuid eks teadjamad ütlevad, mis jamaga nende arvates võib tegu olla. Kaitsmed ja kõlariklemmide juhtmed on korras, enne käimapanekut lasin asjal ca pool tundi niisama toasoojas seista.

    Niisiis-kus võib jama peituda? Kuidas veale jälile saada? Ja kui selgub, et minu jõud üle ei käi, siis kas Tartus oleks kedagi, kes oleks mingi raha eest nõus võimendi korda tegema?
    viimati muutis kasutaja paadikapten; 06 m 2007, 20:58.

    #2
    Vs: Sanyo võimendi üks kanal tuksis

    Võta ta lahti. Vaata, et kõik juhtmed korralikult kinni oleks ja liiguta nad igaks juhuks üle.
    * * *

    Comment


      #3
      Vs: Sanyo võimendi üks kanal tuksis

      Esmase ülevaatuse tulemused ütlesid, et kõik juhtmed on korralikult klemmide küljes ja ei logise.

      Comment


        #4
        Vs: Sanyo võimendi üks kanal tuksis

        Võiksin asja uurida.Palju pakud?

        Comment


          #5
          Vs: Sanyo võimendi üks kanal tuksis

          Peale mõnda tundi monoreziimis kuulamist otsustasin uuesti seda rikkis kanalit proovida ja, üllatus, see hakkas normaalselt tööle. Loodan, et nii ka jääb ja pole vaja kedagi appi kutsuda

          Comment

          Working...
          X