Teade

Collapse
No announcement yet.

grundig v-101 võimu skeemil väike probleem

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

    grundig v-101 võimu skeemil väike probleem

    selline võimendi sai siis ostetud, nagu grundig v-101. töötamist katsetada ei olnud kohe võimalik, aga mõtlesin, et mõõdaks ära toitepinge. sain siis konde klemmide pealt teada 32V ja hakkasin alt lahti kruvitud metallist võre tagasi paigutama, aga vana tola jätsin juhtme seina! võre tõmbas altpoolt üle skeemi ja viskas natuke sädet, kuid pikemalt kuskile midagi lühistama nagu ei jäänud.
    peale seda siis võimu uuesti käima lülitades hakkas kuskil minuti või natuke vähema jooksul üks konde skeemil haisema ehk põmst ajas endast eluvaimu välja. koormust taga ei olnud ja mingit sisendit ka ühendatud ei olnud seejuures.
    hiljem katsetasin, kas mõni transs ka tuliseks läheb ja uurisin asja üldse natuke lähemalt, tahtsin ka video teha susisevast kondest, kuid video peale enam midagi asjalikke ei jäänud, kuna eelnevalt oli vist suurem osa eluvaimust juba välja pääsenud. siiski läks kuumaks pildi peal keskel olev radikaga varustatud transs, teised 2 seal kõrval jäid täiesti külmaks!
    pildid on näha siin, kõik vajalik peaks olema üles võetud:
    http://www.flickr.com/photos/44575240@N00/?saved=1

    mõtlesin, et ehk keegi siin oskab öelda, mis juhtuda võis ja mis võiks probleemi lahendada, et võimu jällegi korda saaks?! skeem iseenesest väga keeruline nagu ei ole, kasutab STK kivi, nagu ka pildilt näha.
    ainult kondeka vahetus ilmselt suurt kasu ei too?
    PS. too kuumaks minev transs on vist korra ka juba vahetatud, plaadi tagakülje pildi pealt saab näha vastavaid jälgi.
    kõige lollim on muidugi see, et 100% ei tea öelda, kas võim esialgu töökorras oli, kuid seda võiks (peab) siiski praegu eeldama! konde igatahes enne lühistamist seinas olles susisema ei hakanud

    #2
    Vs: grundig v-101 võimu skeemil väike probleem

    nagu pildilt paistab siis see konde mis susises on ka pealt "kummis"?...kui on siis see tuleb kindlasti välja vahetada....ja see et see trans kuumeneb võib olla selles et trans hakkab pensionile minema...aga kindel ei ole...mõõda testriga üle ja vaata mis näitab..
    Arvuti/Cd dekk (Sony CDP-CX151) => Estonia up-010 => Priboi E014C=&gt=>Estonia ym-010=> 2*250RMS (JWS C 150 XL) + 2*S-90[size1]

    Comment


      #3
      Vs: grundig v-101 võimu skeemil väike probleem

      on ikka pisut kummis, välja vahetada tuleb ta loomulikult, kuna omadega õhtal on see konde kohe kindlasti!
      aga küsimus ongi pigem selles, et kas ja mida veel välja tuleks vahetada seal skeemil? kuna kahtlustan, et kiirelt läbi läinud konde (no see suri siiski mu enda silme ja all ja alla minuti aja sees, nagu ma mainisin!) on vaid mõne muu vidina läbipõlemise visuaalne tagajärg...
      suurim kahtlusalune on muidugi kuumenev trans, eks ma otsin teooria välja, mismoodi see mõõtmine käis ja mõõdan ta üle, aga kui keegi oskab vahepeal midagi konkreetset veel rääkida/soovitada piltide ja kirjelduse põhjal, siis oleks tore!

      Comment


        #4
        Vs: grundig v-101 võimu skeemil väike probleem

        probleem lahendatud...üks pingeregulaator vajas vahetamist

        Comment

        Working...
        X