Teade

Collapse
No announcement yet.

Radiotehnika uku020

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

    #16
    Vs: Radiotehnika uku020

    Transistore oskan kontrollida küll. Ma arvan et mõlemad kanalid ikke katki kui mõleimil hakkab see taikstustraat hõõguma. ainuke vahe on selles et ühel kanalil lääb traat tibake ennem punaseks kui teisel.

    Comment


      #17
      Vs: Radiotehnika uku020

      Võibolla tasuks üle mõõta ka need KT807b.

      Võimendi ülejäänud detailide korrasolekut saab testida ka ilma lõputranssideta. Käima pannes peab kõlari väljundis olema pinge null (väljundis ei tohi olla alalisvoolu). Kui see korras siis võib ettevaatlikult heli sisse lasta. Väljundisse peaks tekkima väga nõrga võimsusega signaal.Kui otsid mingi näru valjuhääldi millest kahju pole siis sellega saad proovida kas mängib. Testimise ajaks loomulikult kaitsmed korralikud. Raudnaeltega vms ei tohi proovida. Selle kanali kaitsmed mida parasjagu ei paranda võid üldse välja võtta.

      Osadel skeemidel on toodud ära pinge väärtused teatud punktides maa (korpuse) suhtes. Need peaks olema samas suurusjärgus nagu skeemil.

      Comment


        #18
        Vs: Radiotehnika uku020

        Tere.
        Üldiselt sa ei pea lõpu transe ühendama alguses ,leiad vea üles ,siis ühendad KT808.Ilma KT808 võimendus lihtsalt nork,nii sa ei põleta KT808 vähemalt maha.Aga sa pead seal kõik transid üle kontrollima.0 pinge ka peab paigas olema ennem kui ühendad KT808 taha.

        Comment

        Working...
        X