Teade

Collapse
No announcement yet.

Philips šassii L6.2

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Philips šassii L6.2

Olen tükimat aega jamanud selle Philipsi telekaga,probleem nimelt selles et peale remonti(toide,rida) telekas käib u 10min siis lajatab pildi kokku ja jääb inisema nagu oleks rida lühises,enne seda kõik organid ilusti oma temeratuuride juures ja pilt ka õige suurusega.Puldist välja lülitades sama jama jääb inisema,siis läheb ka reatrants kuumaks aga läbi ei põle.Äkki on kellelgi sama juhust olnud?
    viimati muutis kasutaja nizu; 27 m 2007, 14:37.

Vs: Philips šassii L6.2

proovi transistori 7421 vahetust.mõnikord on see süüdlaseks olnud

Comment

Ei aidanud ka selle transi vahetus,vahetasin ka optroni enne seda.Peale seda töötas umbes 20min ja siis inin taga ja reatrants lühises(kuumaks ei läinud)
      Ise kahtlustan drosselit 5420 Oskab keegi öelda kas poest ka võimalik leida seda (15mH)

Comment

On see drossel ikka 15mH nagu skeemil kirjas?

Comment

on küll,aga asenduseks sobib 10-20mH.kui erinevus on liiga suur,siis muutub reamõõt ja lineaarsus.

Comment

praegu leidsin,et erinevalt skeemist on mul vihikusse märgitud 15 mikrohenrit.nii et täpselt ei teagi.vaata värvikoodi,siis saab täpselt teada.

Comment

mul see originaal põles nii maha et sealt ei loe midagi välja,kerisin ise 15mH ei lähe rida üldse käima.siin pildil http://eshop.euras.com/detailsseite....c=981981&seo=1 tundub et viimane triip on hõbedane järelikult siis 15uH.

Comment

15 mikrohenrist peaks saama ka tevalost.

Comment

Working...
                X