Teade

Collapse
No announcement yet.

trembita 002 lõpuga hädas

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

    trembita 002 lõpuga hädas

    http://www.hot.ee/martti51/ar22.djvu on skeem. Probleem selline, et suht vaiksel mängimisel on kaks korda lihtsalt maha põlenud ja nüüd võtsin katkiste juppide tuima vahetamise asemel tõsisemalt ette. v9 ja v10 on kt807 asemel pandud kt815g. Lõputransid on hetkel küljest ära. Näpuga katsudes tundub et v3, v9 ja v10 lähevad liialt soojaks. Reziimid on enam-vähem, seega untsus ei tohiks transid olla. Tõenäoliselt kui korras lõpukad taha ühendada, siis teeb jälle mõne aja häält. Tundlikkuse (r9) ja õlgade tasakaalu (r5) keerasin omast arust paika. Jõudevoolu seadetakistit r15 olen ses mõttes kruttinud, et proovinud kas mõnes asendis äkki see kuumaks minemise probleem kaob või mitte. Jätsin paika sinna, kus v3 enam-vähem reziimi sai. K.Varandi grammerite ja võimude raamatu järgi peaks siis olema baas -39v, emitter -39v ja kollektor -0.7v. Mul baas ja emitter -40v ja kollektor -0,65v Mu meelest läheb liiga kuumaks.
    Хоть я сразу не понял что это, ну почуствовал что для полного счастья это как раз вот уменя не хватало.

    #2
    Vs: trembita 002 lõpuga hädas

    Esmalt postitatud vuss poolt
    Jõudevoolu seadetakistit r15 olen ses mõttes kruttinud, et proovinud kas mõnes asendis äkki see kuumaks minemise probleem kaob või mitte. Jätsin paika sinna, kus v3 enam-vähem reziimi sai. K.Varandi grammerite ja võimude raamatu järgi peaks siis olema baas -39v, emitter -39v ja kollektor -0.7v. Mul baas ja emitter -40v ja kollektor -0,65v Mu meelest läheb liiga kuumaks.
    T3 reziimi parem mõõta - toite suhtes. Jõudevoolu transi T1 K-E vaheline
    pinge jääb 3,6V kanti ja väljundi suhtes +/- 1,8V.

    Oleks minu mure, siis kõigepealt viiks lõppastmed kaasaegsemasse vormi,
    vaata kasvõi otsija sildamise teemas 6. postituse linki.(registreeruda)
    VÕIMENDITE REMONT ja KAASAJASTAMINE

    Comment


      #3
      Vs: trembita 002 lõpuga hädas

      Võimu päris ümber ehitada pole tahtmist.See oleks rohkem uue ehitamise moodi. Nikerdasin vahepeal veel. Tegin võrdluse teise kanaliga, millel tunduvad veel olevat kõik tehasest pandud pooljuhid töös. Muidu remontimise ajaks olen keeranud korras kanali kaitsmed välja ja võrdlust polnud. Ka korras kanalil lähevad mu esimeses postituses kirjeldatud transid natuke liiga kuumaks. Isegi kuumemaks, kui hetkel mu remonditaval kanalil. Radikad veits haledad lihtsalt ja kahjuks pole ruumi, et paremaid panna. Ja teine elementaarne asi, mis mul praegult pähe turgatas ja üle sai kontrollitud. Nimelt võrgutrahvo oli ikka veel 220V peal, aga võimalus panna ka 240V. Mida soovitate? Kas jätta 220V peale, et sekundaarpinge veits kõrgem ja võimsust rohkem, või ajada taga võimalikult originaalreziime? Võimul nüüd lõputransid ka sees ja paar päeva on juba stabiilselt mänginud ja pole maha põlenud.
      Хоть я сразу не понял что это, ну почуствовал что для полного счастья это как раз вот уменя не хватало.

      Comment

      Working...
      X