Teade

Collapse
No announcement yet.

LCD parandamine

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Vs: LCD parandamine

lisaks veel seda, et elektrit juhtiva laki lasin ma lihtsalt toaõhu käes(~20C) ära kuivada. Võibolla ta sellepärast ei kivistunud, et ma oleksin pidanud kasutama fööni vms(~50-60C)?

Comment

Millist lakki kasutad?
      Ise kasutasin kunagi ühte mis kivistus alles peale paaripäevast kuivamist.
      Liimi see lintkaabel mõlemalt poolt vigastust klaveri alla kinni nii, et vigastatud koht ei liiguks.
      Liimiks kasuta näitkes moment liimi. (1cm vigastusest kummalegi poole peaks piisav olema)

Comment

Esmalt postitatud virgonur poolt
        Millist lakki kasutad?
        Ise kasutasin kunagi ühte mis kivistus alles peale paaripäevast kuivamist.
        Liimi see lintkaabel mõlemalt poolt vigastust klaveri alla kinni nii, et vigastatud koht ei liiguks.
        Liimiks kasuta näitkes moment liimi. (1cm vigastusest kummalegi poole peaks piisav olema)
        jah, see minu oma kivistus ka alles 24h möödumisel. Aga mul on see probleem, et vist tekkis lühis eelviimase rajaga- mul oli sealt natuke lintkaabli lakki maas. Samas eelviimane rada on ideaalselt terve. Ma lakiks eelviimase raja elektrit mittejuhtiva lakiga üle, et lühist ei korduks. Kas harilik(mitte igasuguste sädeluste jne) küünelakk on elektrit mittejuhtiv lakk ning jääks lintkaablile pidama?

Comment

Hiljem isoleeriva liimina võid kasutada nt. BF-6 liimi(apteegist saadav).Hea isolaator ning ei riku materjale...
          The difference between genius and idiot?! Genius has its limits...
          Vaja võimendit? Selleks on PS nupp!
          Projektide pildid
          Lamptehnikast eesti ja vene keeles:
          http://parsek.yf.ttu.ee/~felc/index_files/Page675.htm

Comment

Esmalt postitatud Cheopps poolt
            Hiljem isoleeriva liimina võid kasutada nt. BF-6 liimi(apteegist saadav).Hea isolaator ning ei riku materjale...
            ma lõpuks tegingi sedasi, et esmalt katsin isoleeriga ettevaatlikult terve raja kinni, siis ühendasin elektrit juhtiva lakiga katkised rajad, edasi kuivatasin lakki kuskil 3h fööniga kuni ta muutus kõvaks, seejärel panin elektrit juhtiva lakiga koha isoleeriga lahasesse, siis eemaldasin isoleeri tervelt rajalt ning katsin selle elektrit mitte juhtiva liimiga Töötab siiani. Aitäh kõigile, kes abistasid!

Comment

Working...
            X