Teade

Collapse
No announcement yet.

Otsin parandajat võimule Yamaha AX-700

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Otsin parandajat võimule Yamaha AX-700

Viga siis seisneb selles, et kohati viskab heli ühte kanalisse ja selles kanalis hakkab bass sellis häält tegema nagu peksaks üle ja keskmised hakkava ragisema.

Kui korra tugevamaks keerata heli, siis heli läheb tagasi mõlemasse kanalisse ja muutub jälle kvaliteetseks. Kohati teeb seda trikki mängimise ajal ka, mõnikorda ainult käima pannes.

Kui arvad, et saaksid hakkama parandamisega, siis ole hea ja anna teada.

Vs: Otsin parandajat võimule Yamaha AX-700

Kirjelduse põhjal tundus mulle, et tegu võib olla volüümi mitme sektsioonilise poteka kulumisveaga, muidugi juhul kui sellel võimul üldse on analoog potensiomeeter helivaljuse muutmiseks. Mul omal oli kunagi sama jama Yamaha DSP-A780 -ga, samuti heli ragises ja vahel kadus üldse ära. Kui ise remondiga hakkama ei saa, siis ma võiksin sind selles-suhtes aidata, kui muidugi minu elukoht Põlvamaa sulle siia tulemiseks pisut kaugeks ei jää. Tublisid elektroonikuid on muidugi ka igalpool mujal Eestis, vaata netis veidi ringi, küll leiad, mida vaja.

Comment

Vs: Otsin parandajat võimule Yamaha AX-700

Aitäh info eest, Max27. Ma veel vaatan ehk on kodukohale lähemal mõni parandaja, kui ei siis võtan ühedust.

Comment

Working...
      X