Teade

Collapse
No announcement yet.

Technics SU8080

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

    Technics SU8080

    Jäi siis üks päev lihtsalt vait. Volüümi peale keerates on õrnalt vasakus kanalis kuulda heli, ja siis muidugi tavalist kerget sahinat. Ühesõnaga ta enam ei võimenda. Kiirel vaatlusel ei tuvastanud ühtegi küpsenud komponenti ega lahtist otsa. Eelvõimu väljundis mingi tegevus multimeetri järgi toimus. Oleks siis vaja leida kogenud inimest Tallinna piires, kes ehk saaks asja üle vaadata, või ka siin foorumis mõne näpunäite anda. Aparaat ise on pea 30a vana, kuid väga hästi hoitud.

    #2
    Vs: Technics SU8080

    Võimendi siis tõesti üpris vana ja aastakümneid oma tööd teinud. Selle aja peale oleksid pidanud elektrolüütkondensaatorid juba ammu üles ütlema, kui muidugi pole neid vahepeal välja vahetatud. Üks varjant on see, et signaali ahelas mõni el.lüütkonde liiga ära kuivanud ja sellepärast võim vaikib, aga vigasid saab olla ka teisigi. Kui ise elektroonikaga päris sina peal pole, siis ehk on tõesti targem see seade kellegile sellessuhtes kompetensemale isikule remonti viia, muidu võid skeemiplaadi töö käigus väga ära songida. Keegi foorumlastest võtab selle remondi kindlasti ette.

    Comment


      #3
      Vs: Technics SU8080

      Lüüdid tunduvad üsna korras korras olevat. Võimalik, et seda võimu on ennegi renoveeritud. Samas pole ühtegi komponenti testinud.

      Comment


        #4
        Vs: Technics SU8080

        seal on palju igasuguseid lüliteid.vaata see asi kriitilise pilguga üle.võib juhtuda et keegi on ajaviiteks neid klõpsutanud.

        Comment


          #5
          Vs: Technics SU8080

          Ei lülitites pole asi. Olen asja üsnagi kriitilise pilguga vaadanud. Sisse lülitades ajab relee ilusti lõpu taha jne, aga lõpp nagu ei töötaks, ainult õrn signaal tuleb.

          Comment


            #6
            Vs: Technics SU8080

            siis veel üks võimalus-kirjelduse järgi on lõppaste korras,seega lihtsalt pole mida võimendada.
            see annab omakorda uued suunad:sisendsignaal on nõrk/ühenduskaabel katki(vale)/sisend on vale/nupudest ära keeratud.pluss veel samade asjade kombinatsioonid.
            väike võimalus on,et viga on sidestuskondensaatorites,aga et tegu on stereovõimendiga,siis on väheusutav et nad mõlemas kanalis ühtemoodi ära kuivasid.

            Comment


              #7
              Vs: Technics SU8080

              Jällegist on need variandid välistatud, nii palju ma ikkagi asjast tean et selliseid asju kontrollida . Probleem tekkis peale seda kui võim oli saanud õrna põrutuse. Kui aega tekib siis nokin selle kallal veel väheke ise, näiteks uurin täpselt mis eelvõimu osakonnast välja tuleb jne.

              Comment

              Working...
              X