võimu sisse lülitades paistab nagu kõik korras olevat, heli tuleb, kuid kui volüümi nuppu keerata u. poole peale siis viskab võimu välja, relee lülitab lõppvõimu välja....võtsin lõppu osa ja eel osa toitest lahti ja mõõtsin toite pingeid... - pool paistab korras olevat seal pinge -37,1 ja ei kõigu aga + poolel pinge kõigub nii mis kole tühijooksul 39 ja kui eelvõimu toitega ühendan siis pinge langeb 24 -30 peale, samuti soojeneb tugevasti stabilisaatori transistor kt819GM, et kas viga võib olla selles transis?
Teade
Collapse
No announcement yet.
Odyssei 010 toite viga
Collapse
X
-
Vs: Odyssei 010 toite viga
Esmalt postitatud kreeklane pooltkui midagi kahtlast ei avasta,siis vaheta ära lõppvõimendi plaadil C7/C9 ja C8/C10
need põhjustavad kuivades sellist asja.
konded vahetatud juba ammu, lõpp on korras kuna mul 2 ody-t siis sai proovitud teise toitega kõik toimis.....+ poole pinge on paigast ka siis kui midagi pole järgi ühendatud ei lõpp- ega eelvõim
Comment
-
võta võimendiplaadil toitepistikud lahti(mõlemad)
seejärel mõõda toiteploki väljundpinged(peab olema +/-37V)
kui pinge kõigub,siis järgmisena tuleb mõõta stabilisaatori sisendpinget(+/-50V)
kui on erinevus,siis kontrollida suur C5
kui on normis,siis mõõda pinged VT9 peal.
teiseks,see toiteplokk kipub aeg ajalt genereerima minema,nii et paha ei tee ka teiste el,lüüt kondensaatorite kontrollimine(näiteks C5)
Comment
-
Esmalt postitatud kreeklane pooltvõta võimendiplaadil toitepistikud lahti(mõlemad)
seejärel mõõda toiteploki väljundpinged(peab olema +/-37V)
kui pinge kõigub,siis järgmisena tuleb mõõta stabilisaatori sisendpinget(+/-50V)
kui on erinevus,siis kontrollida suur C5
kui on normis,siis mõõda pinged VT9 peal.
teiseks,see toiteplokk kipub aeg ajalt genereerima minema,nii et paha ei tee ka teiste el,lüüt kondensaatorite kontrollimine(näiteks C5)
sisendpinged korras..
kuid vt9 lühises, jootsin välja ja kõik jalad oma vahel lühises trans kt503e ja ka lühises trans vt5 kt815G (neid mul on) kuid kust saada kt 503e -d
sobivad vist ka KT503D...erinevus oli pingetes kui ma ei eksi?viimati muutis kasutaja painkilled; 29 m 2007, 10:34.
Comment
Comment