Teade

Collapse
No announcement yet.

probleem SONY CPD-G400P kaadrilaotusega

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Vs: probleem SONY CPD-G400P kaadrilaotusega

See on pindmontaazis klaaskestaga diood? Siis on tõenäoliselt viga leitud. Sellised dioodid löhevad kergesti katki ja lahti jootes jäävad kätte kaks poolt detailist. Viga eriti tüüpiline Nokia 447 seeria moludel. Sonyl ei ole ise märganud.
    - Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
    - Motorola poolt loodud kiipide hulgas ei ole teda üles tähendatud. - Tähendab: ta on Intelist!

Comment

ei, see on pruuni värvi mikroskeem.

Comment

nüüd olen nii kaugel, et ületinutamine muutis pildi stabiilsemaks ja värvid erksamaks. puuvarda koputus ei mõjuta miskit.

kuid viltused tagasikäigu jooned ikka näha, hajuvad monitori soenemisel. kuid päris ära ei kao.

Comment

arvan,et nendest lahti ei saagi.see tuleb kineskoobi kulumisest.

Comment

ma vaata mis asi kiire tagasikäiku kustutab ja kontrolliks seda ka.

Comment

Esmalt postitatud kreeklane poolt
              arvan,et nendest lahti ei saagi.see tuleb kineskoobi kulumisest.
              vaevalt et kulumisest siis oleks nad ühel kohal paigal (ma olen näinud monitori millel win 3.1 aknad ees, olenematta kas monttor töötas või ei)

siin on pigem elektrooniline probleem...

4 klassist saati igasugu teemakohast kirjandust uuritud, peaksin arusaama küll miles asi

Comment

FUN

probleemid kadusid, peale menüüst leitud Image Reset'i proovimist

Comment

kas see taastab algasendi?kui nii,siis varsti pole tinutuskolbi ja testriga midagi teha,kõik käib programmides sobramisega.
                  teoreetiliselt olid siis kineskoobi tööreziim valesti sisse kirjutatud.õieti küll,mingil põhjusel valeks muutunud.

Comment

kle jah, viltused valged jutid kadusid, liigne heledus tõmmati maha.

ma ei oska midagi muud kosta. ainult geomeetria tahab täpseks sättimist.

Comment

Osadel Sony-del oli kiirenduselektroodi pinge ka elektroonselt muudetav, käsitsi ei saanudki. Äkki oli see liiga kõrge (siis tekivad ka tagasikäigu jooned) ja reset seadis õige väärtuse tagasi?
                      - Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
                      - Motorola poolt loodud kiipide hulgas ei ole teda üles tähendatud. - Tähendab: ta on Intelist!

Comment

reseti ajal ta vilgutas pilti kõige tumedamast kõige heledamani ja sättis siis mingi kuldse kesktee. leian et pilt on vägagi kena ja harjumatult suur...

Comment

Working...
                        X