Teade

Collapse
No announcement yet.

Rostov Don 2

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Rostov Don 2

Tegu on värvimuusikaga. Jama on siis selles, et roheline värv enam ei tööta. Asi oli selles, et ta oli vooluvõrgus üle 6-tunni ja võis tekkida transistoril läbilõõk, ma ei tea kah täpselt kus see viga on. Transistorit ma mõõta ei oska ei tea seda värki kuidas see käib, ei lähe parem proovimagi mine tea mis juhtuda võib. Skeemi ma kahjuks näidata ei saa. Mis nagelemine see on värvide vahel on, ajan kõigil värvidel tugevuse põhja ja tulemus on selline et üksgi värv ei tõõta.

Lõpu transistor on KT 837A.
    Vahetada 350W lampvõimendi jääksoojust Kaja Kallase elektrimolekulide vastu.

Vs: Rostov Don 2

MA ei saa hästi aru mida sa soovid? Algul nagu nõu remontimiseks, aga siis jälle nagu mitte. Tester on olemas? Kui jah siis sellel ka ju transistori võimendusteguri mõõtmise pesa olemas...ideeliselt.

Comment

kas on led või hõõglamp?
      Fools and fanatics are always certain of themselves, but wiser people are full of doubts

Comment

Nu led on pisike, plastikust. Lamp suurem (ja ka väga suurem) ning klaasist. Sees hõõgniit.

Comment

Kas värvimuusikal KT837A vastu võib vahetada KT837H?
          KT837H on Radiotehnika U-101-stereo oma.
          Vahetada 350W lampvõimendi jääksoojust Kaja Kallase elektrimolekulide vastu.

Comment

Working...
          X