Nimelt otsin omale odavalt eelnimeatud võimu. Võimul on aga midagi viga: osadest kanalitest ei tule heli ning nendest kust tuleb on see jällegi väga kehvavõitu. Ta ei lase ka heli üldse kõvemaks keerata vaid siis kui keerad käib "klõps" ja jääb vait, keerates heli maha käib jälle "klõps" ning töötab edasi. Ehk leian siit kellegi kes oskab seda parandada või siis msni kaudu seletada, sest ise ei jaga eriti sellest midagi. Annan ka oma msni: allar245@hotmail.com. Ette tänades.
Teade
Collapse
No announcement yet.
Radiotehnika u-7111 katki.
Collapse
X
-
Vs: Radiotehnika u-7111 katki.
Esmalt postitatud Katse_klaas pooltNiisiis kaks kanalit töötavad ja üks ei tööta! Ma ei saa aru mis siin keerulist on!
Tegelikult mulle meenub et kunagi ammmmmuu vahetasin samade sümptomitega võimul toites konded ära, aitas... tol korral!
Kqlariväljundeid on 4 (2 paari).Kolakoguja
Comment
-
Ot ot, kohe kondesid küll ära vahetama hakka, sest võibolla pole asi ültse nendes. Need klõpsud tulevad kust? kas kõlaritest või võimust? Mul tuli nüüd meelde et see võim, millel konded vahetasin oli oopis u-7101. tollel isendil klõpsus mingisugune relee, ei mäleta mis relee aga klõpsumine kadus peale kondekate vahetust. Äkki ikka ootad ja kuulad mis ka targemad pead soovitavad!Wtf?
Comment
-
kindlasti leiad need kondensaatorid nii tevalost,kui ka oomipoest.aga enne oleks ikkagi hea rikke täpne põhjus leida.algul mõõda nende kondensaatorite pealt toitepingeid.pluss ja miinuspinge peavad olema võrdsed.kui on erinevus,siis lähevad kondensaatorid vahetusse.kui erinevus puudub,siis pead mujalt viga otsima.
Comment
Comment