Eile lakkas pleier DVDsi mängimast. VCDsi mängib endiselt. Kui panen DVD sisse krutib seda veidi aega ja ütleb no disc. DVD on korralikud, originaalid (laste multikad). Lugesin siin foorumeid ja kusagil keegi mainis, et DVDd ja CDd loevad erinevad laserid. See autor ei väljendunud väga selgelt ja nüüd ma küsingi, et kas on nii ja et mul on see DVD lugemise laser nässus ja CD lugemise oma korras. Riist on Provision või oli Panavision või sedalaadi. Aparaat on odav, kas on mõtet remontida, et mis see maksta võib. Või on mingi lihtne viga millest saab kerge vaevaga üle.
Teade
Collapse
No announcement yet.
DVDsi ei mängi enam
Collapse
X
-
Vs: DVDsi ei mängi enam
see võib täitsa laseri viga olla.kui fookus jääb nõrgaks.siis ei suuda laser enam plaati lugeda.algul kaob ära dvd,sest seal on salvestustihedus suurem kui tavalisel cd plaadil.järgmisena kaovad ära isekirjutatus plaadid ja lõpuks ei tunne ta enam mingisuguseid plaate ära.
proovi silm õrnalt ära puhastada,mõnikord see aitab,aga tavaliselt on süüdlaseks laser ise.
kui on mingi odav mängija,siis laserit vahetada pole mõtet,lihtsam on uus ja odav aparaat osta.
Comment
-
Mul on selline mängija KISS DP-1000. Sellel on selline probleem, et kui ma ta sain (polegi mu käes korralikult töödanud, sain kasutatult) siis ta mängis isekirjutatud DVD plaate, teisi mitte. Nüüd vahel saan isekirjutatud DVD plaadid mängima, aga kui edasi kerin jookseb kokku. Isekirjutatud muusika plaate proovisin ka, siis ka hakkas peale 10ndat lugu hakkima ja originaale ei tunnistanud üldse. Ei ütelnud NO-Disc vms, lihtsalt tegi oma otsimis häält- "krõõk-krõõk"
Olen jamanud regiooni jms. Olen proovinud erinevaid kaableid ja telekaid. S-video ja scart. Olen proovinud nii PAL kui ka seda teist..aah ei tule meelde.
Olen lammutanud, puhastanud, kuid mina pole mitte mingit viga avastanud. Tundub et laser, kuid mõni targem tegelane võiks midagi rääkida.
Muidu, see võib olla tähtis. Kõige uuem firmware on vist peal, kui proovisin panna ka vanemat. Peale mitmendat katset loeb CD välja ja siis ütleb lühidalt restardi masin edasi minekuks. Juhe tuleb välja tõmmata panen tagasi, siis tükk aega on külm tükk tuled ei põle ega midagi ja siis lööb tuled põlema ja firmware update edasi minna ei saa. Tuleb otsast alustada.
See ka, et plaat käib muidu ikka ringi.viimati muutis kasutaja andreas123; 25 m 2007, 11:48.Vaesel ajal on kärbes ka liha.
Comment
-
ei saa välistada,et laser nõrk pole,aga siin tundub küll olevat tarkvaraline viga.
nende firmware uuendustega peab väga ettevaatlik olema,sellega rikutakse väga sageli oma aparaat.
üldiselt on nii,et kui aparaadi enda firmwarest koopiat teha ei õnnestu,siis parem mitte torkida.
Comment
-
Tegin 2 asja, updatesin firmware totaalselt üle (et kõik seaded asjad peaks ära kaduma jne). Õnnestus sel hetkel, et luges firmware plaadi välja. Ikka oli sama jama, karp jälle lahti ja puhastasin viinaga silma vms. Absoluutselt täpselt sama jama edasi.
Regioon: All, proovisin ka originaal audio CDga, sellel ei tohiks regiooni olla ja sama jama.
Kui plaat sisse panna hakkab cd ringi käima, siis jääb kuss. Siis ragistab krõõks krõõks krõkkrõk ja vahel tõmbab veel korra CDl hääled üles.
Terve selle toimingu aja + peale jookseb displayl kiri: KISS DP-1000 ja STATE OF THE ART DVD PLAYER.
Keegi aitaks, kreeklane?Vaesel ajal on kärbes ka liha.
Comment
-
Nüüdseks tehtud:
1) Tarkvara edukalt kõige uuema peale uuendatud.
2) Kõik kiskusin lahti ja puhastasin hoolikalt ära, panin ka natukene õli. Puhastasin uuesti ka laseri, silma või mis see on ära.
Probleem on endine. Arvan, et asi on siiski laseris, sest kui tühjalt panen käib see mehanism korra edasi ja tagasi ja ongi korras. Aga panen CD siis ta otsib seal plaadi keskosas, jõnksutab natukene edasi ja tagasi ja see seda krõõkskrõõks teeb. Iseasi kas ta peaks seda tegema. (õli ei pannud liiga palju, et ta libiseks vms). See on ka nagu võimatu, et midagi sassis ja tahab tema trajektoor tahaks välja sealt minna, sest tühjalt käitub ilusti. Kusjuures nüüd minuarust käivitub aparaat kiiremini. Ennem oli nii, et panin juhtme seina siis ta ikka natukene passis, ennem kui lubas näppima hakata. GU50 ütles, et Linux stardib.
See mängija seal sees on ise DSL-710A. Äkki peaks selle viguri enda tarkvara uuendama, ma olen aru saanud et kui see IDE kaabliga arvutisse panna peaks saama sealt näppida. (tal on see sama CD lugeja süsteem pmst, ma ei tea kas kõikidel on)
Kreeklane, sul pole sellisele asjale äkki laserit pakkuda, et äkki asi selles. ma ei ole kindel, kuid google andmetel selle regiooni avamisega olen tihti näinud, et sellele mängijale sobib ka Toshiba 1802 süsteem koos laseriga. Oskab keegi soovitada kohta kust saaks neid lasereid, vigureid tellida?
Mis järgmiseks tasuks proovida, teha?
Peaks olema vist sama asi, kuid kogu mängija süsteem (nagu see kupatus kus on laser, mehhanism jne) http://www.serigo.ee/product_info.php?products_id=73305
Aga liiga kallis, laseri leiaks õige oleks odavam.viimati muutis kasutaja andreas123; 29 m 2007, 23:13.Vaesel ajal on kärbes ka liha.
Comment
-
tarkvara on küll uuendatud,aga milline?kui samastada asi arvutiga,siis on kolm võimalust-bios,windows või draiverid?tõrge ükskõik millises neist kolmest tekitabki sinu probleemi.nii et algul tee kindlaks,et mida sa uuendasid.
kui ikka laserit vahetada tahad,siis otsi laseri enda nimetust.see on palju odavam kui kogu kupatus.
Comment
-
Ma siiski ei tee seda korda, tuli veel mõni minu äpardus ja saan nagunii uue mängija järgmine nädal.viimati muutis kasutaja andreas123; 01 m 2007, 12:25.Vaesel ajal on kärbes ka liha.
Comment
Comment